Kezdőlap » Szállások » Zágrábi szállások

Zágrábi szállások

2012- ben nyitott Zágrábban egy panzió, melyet tavaly új épülettel bővítettek a nagy érdeklődésre tekintettel a tulajdonosok. A hangulatos szobákkal, házi lekvárokban gazdag, és mennyei reggelivel szolgáló panziónak méltán van nagy sikere a turisták körében. A két helyszínen így már 4 4különböző hangulatú szoba közül választhatunk. A családi hangulat és a vendéglátók igazán figyelmes hozzáállása, kiszolgálása itt is, ott is állandó.(Bed & Breakfast Studio Kairos).

A főtértől pár perc sétára eső, hibátlanul felszerelt, modern és tágas lakásokban párok, családok és baráti társaságok is kényelmes szállásra lelhetnek. Nem csak tetszetős a falat beborító tábla, amelyre krétával sok hasznos információ és helyi tipp került, és amelynek segítségével semmi nem maradhat ki a Zágrábot felfedező utunk során. Emellett a kedves és készséges recepciósok is szívesen adnak további ötleteket, ha úgy éreznénk hiányzik még valami a teljességhez. (Zig Zag Apartments & Rooms).

A belváros szívében található patinás szálloda 1907-ben épült szecessziós stílusban. A központi elhelyezkedést és a remek vendéglátást is bizonyítja, hogy többször szállt meg itt Sophia Loren. A parkolást viszont érdemes a szállodán kívül megoldani, mert itt nagyon drága. (Hotel Palace)
A modernül berendezett apartman 2 szobával várja a pihenni vágyókat. Ez a szálláshely állatbarát, tehát a kisebb háziállatot is szívesen látják, a szállásárak pedig pénztárcabarátok, kifejezetten olcsón lehet itt megszállni. (Bella Vista Apartman)

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Couch-surfing

Ki ne szeretné felfedezni a világot? És ki ne szeretné ezt gazdaságosan megoldani? Igen, bizony, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük