Kezdőlap » Hotel » Volt egyszer egy Skyeurope…

Volt egyszer egy Skyeurope…

2009 őszén ment tönkre a Skyeurope légitársaság, amely mindösszesen 7 évig működött, 2002-es indulásával. A légitársaság a kezdetekben igen sok jó minőségű repülővel rendelkezett, és olyan úti célokra szállították el az utasaikat, amik nagyon népszerűek voltak, és ezért a cég is eleinte nagyon sikeres volt. Ám a 2005-ös év közepével valami miatt egyre kevesebb népszerű úti cél szerepelt a kínálatukban, így egyre kevesebben választották őket utazásaik alkalmával. Néhány évvel később, mikor már a csőd szélén álltak, még próbálkoztak olyan ajánlatokkal, melyben az utasoknak annyira kedvezményes jegyeket ajánlottak népszerű helyekre, amivel más légitársaságok sem versenghettek árban.

Sajnos azonban már érezni lehetett hogy a cég válságban van, mivel sok olyan járatot töröltek, fő szezonok közben, amikre már többen előre jegyet váltottak. A cég csődbemenetelének az oka valószínűleg az lehetett, hogy népszerű városokba már-már túl olcsón, olyan kedvezményekkel adták a jegyeket, hogy ebből nem tudták fenntartani a vállalat költségeit sem. Végül a céget teljesen hivatalosan a 2010-es évben számolták fel.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A német kikötőváros, Cuxhaven

Cuxhaven Észak-Németországban található város, amely az Északi-tenger partjánál fekszik, Dánia déli határától mindössze párszáz kilométerre. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük