Kezdőlap » Hotel » Utazzunk Chioggia városába, Olaszországba

Utazzunk Chioggia városába, Olaszországba

Olaszország egyik legnépszerűbb nyaralóhelye Chioggia, amely leginkább Velencéhez és Jesolohoz hasonlítható. A város jellegzetessége, hogy szó szerint mindent megkaphatunk itt, ami szem-száj ingere, és habár sokan elsőre nem ismerik, mégis évente egyre több visszatérő turista van itt, hiszen aki egyszer ide jön nyaralni, többet nem is vágyik másra. Chioggián több kilométeren keresztül húzódó strand található, amely gondozott, tisztán tartott, így sokan szeretnek ide jönni fürdeni.

Ezen kívül megannyi étterem, és szép szállások is találhatók az év minden időszakában ebben a városban. A fő turnusokban olaszok vannak többségben, így hogyha jó szálláshelyet akarunk magunknak, akkor időben kell foglaltatni, különben borsos árért juthatunk csak szálláshoz. A vele szomszédos város Velence, így aki nevezetességeket szeretne nézni, akkor hamar eljuthat a lagúnák városába, viszont Chioggiaban is van néhány látnivaló, de azokat akár egy nap alatt is meg tudjuk nézni. Ez a város tökéletes arra, hogy megismerkedjünk az olasz nyaralási szokásokkal, és a helyi emberekkel is.
A városba több módon is eljuthatunk, természetesen a legegyszerűbb repülővel, viszont a jól kiépített autópályáknak köszönhetően busszal, vagy autóval is elég hamar megérkezhetünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egy híres finn város: Oulu

Oulu egész Finnországban a 6. legnagyobb város, amely a Botteni-öbölben található, teljesen a tajga északi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük