Kezdőlap » Betegségek » Tudtad hogy az aszpartam idegméreg?

Tudtad hogy az aszpartam idegméreg?

Csak hogy tisztázzuk ugye tudjátok hogy a cukormentes rágógumik, szénsavas és szénsavmentes innivalókba legtöbbször cukor helyett aszpartamot raknak! Az aszpartamot először is nem édesítőszerre találták ki hanem gyomorfekély kísérletezése közben döbbentek rá a tudósok hogy ez milyen jó is lenne édesítőszernek is. Ugye hogy ezt az édesítőszert forgalomba hozhassák ahhoz kell engedélyezés viszont ezt nem engedélyezték mivel kiderült hogy az aszpartam agydaganatot okoz. De a gyártói nem adták fel folyamatosan beadták a kérvényt természetesen sok vesztegetéssel de a terméken amit szerettek volna hogy elfogadják nem változtattak. Valami hirtelenére elfogadták a káros anyagot és a üdítőkbe és csomó más dolgokba ez került ami jól felrázta a piacot amivel nőt az emberek neurológia panaszok száma.

Nagyon sok halál esett lett így a gyártókat be is perelték de nem nagyon értek el vele nagy sikerek így még a halálos méreg még ma is piacon van! De persze vannak olyan emberek akik rászoktak szó szerint így valaki bármit megtenne hogy a piacon maradjon. Az aszpartam lebomlik a szervezetünkbe így nem tudhatjuk mennyi a biztonságos adagolás.

A káros anyagot idegméregként is szólítják de előhozza a rákot is. Az aszpartamba megtalálható metilalkohol amit mindenki tud hogy mérgező! A metilalkohol a szervezetünkben formaldehiddé alakul ami erősen sejtméreg.
Az üdítőitalokban kb. 56mg található ami már önmagában is túladagolás nem még hogy ha csokit is eszünk hozzá amiben szintén található aszpartam. A sima tiszta víz sokkal egészségesebb!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Alvászavar

Az alvászavarral vagy más néven inszomniával , az emberek harminc százaléka találkozott már élete során …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük