Kezdőlap » Hotel » Trapezaki, egy görög nyaralóközpont

Trapezaki, egy görög nyaralóközpont

Görögországban, Kefalonia területén belül több üdülőközpont is található, ezek közül az egyik az egyre felkapottabbnak, és népszerűbbnek számító Trapezaki. Ezen a területen édesvízi tóparton pihenhetünk békés körülmények között, és élvezhetjük a nyaralás minden örömét a csodálatos görög környezetben.

Trapezaki üdülőközpontban a legnépszerűbb szálláshely a Marina-Anna Studios, amely olyan apartmanokat foglal magában, melyekben akár egyetlen éjszakára is megszállhatunk. Itt egészen barátságosak az árkategóriák is, hiszen a legolcsóbb szállástól egészen luxust nyújtó körülményekig szinte bármilyen színvonalú helyet megtalálhatunk, és ami a legjobb benne, hogy saját magunknak döntjük el, épp mennyi költséget szánunk a szállásra. A Trapezaki Bay Hotel csupán névrokona ennek az üdülőközpontnak, ugyanis nem itt helyezkedik el, hanem egy másik szigeten, messzebb innen, így ügyeljünk, hogyha valóban Trapezaki-ban szeretnénk nyaralni, akkor ne az előbb említett hotelben foglaljunk szállást.

Budapesttől a Trapezaki turistacentrum közel 1350 kilométer távolságra található, azonban ebből csupán 1200 kilométert tudunk szárazföldön megtenni. Tehát ha gyors és kényelmes utazásra vágyunk, érdemes inkább repülőre szállnunk, azonban ha belevágnánk egy kalandos utazásba, elindulhatunk akár gépjárművel is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ipsos, a korfui turistaközpont

Korfu szigetének keleti partjánál található Ipsos, az üdülőhely, amely egyre népszerűbb a szigetre érkező turisták …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük