Kezdőlap » Elektronika » Toshiba Satellite C50D-A-149 laptop

Toshiba Satellite C50D-A-149 laptop

A japán Toshiba az egyik legjelentősebb számítógépmárka.A Toshiba Satellite C50D-A-149 laptop egy hétköznapi használatra teljesen megfelelő és olcsó laptop.

Mindössze 87 000 forintért megvásárolható. A mai laptop világban átlagosnak számít, az ára viszont teljesen megfelelő. Nézzük a paramétereit.

A Toshiba Satellite családjába tartozó C50D-A-149-es modell egy AMD E-Series E1-2100 típusú 1,3 gigahertzes processzorral rendelkezik. A videókártyája egy ADM Radeon HD 8210-es alaplapi integrált videókártya. 500 GB tárhely áll rendelkezésre a merevlemezen. 15,6 colos a képernyőmérete, amely 1366 x 768 pixel felbontású. Alapból egy Windows 8.1 operációs rendszer található rajta, amely 64 bites.

Ami a csatlakozókat illeti, található benne két darab USB 2.0 port, illetve egy darab USB 3.0. Ezen kívül található rajta HDMI, VGA kimenet, kártyaolvasó is. LAN, WI-FI szintén található rajta, illetve Bluetooth 4.0 is. Beépített webkamerával rendelkezik, amely egy HD Web Camera. Optikai meghajtóval nem rendelkezik, viszont jár hozzá egy magyar nyelvű numerikus billentyűzet. Fekete színben kapható a piacon vagy az internetes webshopokban. A tömege 2,3 kilogramm, tehát könnyen hordozható megerőltetés nélkül, akár az iskolába, akár a munkahelyre, akár utazásra. Kérhető hozzá Microsoft Office program, illetve Antivirus szoftver is.

Ezt a modellt nem érdemes játékokra használni, hiszen ahhoz viszonylag kis teljesítményű, viszont internetezésre, filmezésre vagy munkára teljesen megfelelő.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mindig Tv használatához szükséges eszközök

Sokat látni, hallani manapság a Mindig TV szolgáltatásról, azonban azt sokan nem tudják, hogy milyen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük