Kezdőlap » Hotel » Törökországbeli Side

Törökországbeli Side

Antalya mellett 15 kilométerre található Side városa, ami egy tengerbe ívelő apró félszigeten helyezkedik el. Pár éve még nem volt ismert, azonban ahogy a gazdasági világválság elérte Törökországot és a szállodák és szállások árai felszöktek, ez a kicsiny város megtartotta az árait, és így egyre népszerűbb úti cél lett a külföldről érkezők számára.

Nagyon modern és fejlett életszínvonalat fedezhetünk itt fel, nagyon sok szállodával és szórakozó helységekkel és megannyi étteremmel várják a turistákat. A tengerpartja méltán híres mivel több ezren látogatnak el nyaranta Side félszigeti strandjára a kiváló homokos part és a modern kiszolgálás miatt.

A városban a szórakozás mellett rengeteg ókori régészeti emléket tekinthetünk meg a szabadban vagy a múzeumokban. A szuvenír vásár is nagy piacot nyújt az ide érkezőknek, afrikai, egyiptomi, arab és török kofákkal is találkozhatunk a városban szerte széjjel. A legjobb mód ha a tömegközlekedést választjuk, ha el szeretnénk jutni az ismertebb helyekre, azonban ne feledjük itt a buszokat le kell inteni az útról, ha fel szeretnénk szállni rá.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük