Kezdőlap » Hotel » Togó fővárosa, Lomé

Togó fővárosa, Lomé

Lomé a Togói Köztársaság, vagy más néven Togó fővárosa, és egyben természetesen az ország központja minden téren. Itt található Togó leghíresebb kikötője, ami azért jelentős, mert az Atlanti-óceánnak köszönhetően egyszerűen megközelíthető a város akár hajóval is, a Guineai-öböl felől. Hogyha Loméba szeretnénk utazni, akkor tervezzünk előre, és mindenképp foglaltassunk előre szállást, akár interneten, akár utazási irodán keresztül, hiszen itt nincs annyi hotel és szálloda, mint más népszerűbb turistaparadicsomban.

A legnépszerűbb helyek, melyeknek az ajánlatait érdemes átnéznünk, a kétcsillagos Ibis Centre Hotel, és Fevrier Sofitel Hotel, valamint a háromcsillagos Mercure Lome Sarakawa Hotel. Természetesen nemcsak ennyi szállást találunk, hiszen vannak kisebb panziók, apartmanok, és olcsóbb de kicsi vendégházak is, ahol eltölthetünk egy-két éjszakát.
A városban van néhány látnivaló is, például múzeumok, piac, és mivel fővárosról van szó, az országban a híresebb épületek is itt találhatóak. Nemzeti színház, és egyetem is van Loméban, így hogyha szeretnénk ezeket megnézni, akkor programnak, kikapcsolódásnak kiváló.
Loméba Budapestről nem tudunk közvetlen járattal utazni, valószínűleg majd át kell szállnunk Münchenben, de a repülőjegy ára körülbelül 400 ezer forintba fog kerülni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Üdülés Riviera Nayarit-ban

Riviera Nayarit egyike a Mexikóban található üdülőparadicsomoknak, ráadásul igen jó helyen fekszik, mindössze 10 perc …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük