Kezdőlap » Divat és szépség » Tippek körömlakkozáshoz

Tippek körömlakkozáshoz

Mielőtt elkezdenénk körmöt lakkozni. Előtte tisztítsuk meg kezünket és körmeinket. Mindenféle szennyeződéstől és a régi körömlaktól is. Ezután készítsük elő a kezet a lakkozáshoz. Reszeljük formára a körmöket. Esetleg köröm vágó ollóval igazítsuk meg a körömágybőrét és a köröm melletti részeket is. Itt legyünk nagyon óvatosak.Könnyen megsérthetjük az érzékeny bőrt.

Ha mégis megsérülne a körömágybőre. Akkor azonnal fertőtlenítsük le. Ameddig nem múlik el a vérzés addig ne folytassuk a körömlakkozást. Szükségünk lesz hozzá alapozóra,körömlakra és fedő lakra. Alapozóra azért lesz szükségünk,hogy a rá felvitt lakk tartósabb legyen. A fedőlakra azért van szükségünk,hogy szép fényt kapjon a köröm. Fontos ha nagyon mély bordóra vagy pirosra szeretnénk a körmeinket kifesteni akkor mindenképp fessünk alá alapozó lakkot. Így elkerülhetjük,hogy a körmünket megfogja a lakk. Több fajta körömlakk van.

Vannak a gyorsan száradóak és vannak a repesztő lakkok. A repesztő lakkot a körömlakkra kenjük így érdekes mintázatot kap a köröm. Nemrégiben feltűntek olyan lakkok amik mágnesesek. Vagy csillámporos és kaviáros is lehet. A csillámporos mellet különböző pici formákat is bele keverhetnek ezekbe a lakkokba. A kaviáros lakk száradás után olyan hatást kelt mintha kaviárral vontuk volna be a körmünket. Nagyon érdekes hatást érhetünk el vele. Nem régiben olyan irányzattal is találkozhatunk. Aminek az a lényege,hogy gyakorlatilag bármi feltehető a körömre. Akár ha elég hosszú át is fúrhatjuk azt. Ha olyan elképzelésünk van amihez a körmünk nem elég erős vagy hosszú. Akkor először hagyjuk megerősödni a körmöt. Ha mégis szeretnénk ilyen körmöt akkor megoldás lehet rá a műköröm. Viszont ez is több fajta lehet. A legelterjedtebb a zselés lakk. Ezzel erősíthetik és építhetik a körmünket. Kérjünk segítséget. Bátran kérdezzünk ha bármilyen kérdés merül fel. Általában aki ezzel foglalkozik szívesen segít nekünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tippek az otthoni hajfestéshez

A fodrász helyett sokan választják az otthoni hajfestést. Néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy megfelelő eredményt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük