Kezdőlap » gyerek póló » Színes gyermek pólók

Színes gyermek pólók

A pólót eredetileg az Amerikaiak találták fel, és lassan eljutott hozzánk is, Magyarországba. Ha angolosan szeretnénk kiejteni a nevét akkor úgy hívják hogy t-shirt, de vannak olyanok is akik pólóingként ismerik.A pólókat szinte mindenhol úgy tervezik, hogy nincsen rajtuk se gomb, se gallér, az anyaga pedig legtöbb esetben pamut, de ma már nagyon sokféle műszálas anyaggal készítettet is találunk. A nyakukat legtöbb esetben kerek formárúra szabják, de előfordul közöttük “V” kivágású póló is. A kisgyermekek kedvenc ruhadarabja, fiúk, lányok egyaránt kedvelik.

Megtalálható különböző korosztály számára is, különböző, mintázatú, feliratúak egyaránt. Attól függően, hogy éppen melyik mese, vagy filmhős napjainkban a sztár, a menő. Sőt rászoktak nyomtatni együtteseket, híres énekesek fényképeit is. De van olyan is, aki a nevét íratja fel a saját pólójára. Ezt megtehetjük különböző technikai módszerekkel, mint például a szitanyomás, vagy a digitális nyomtatás formájában, vagy pedig a hagyományos kézi festéssel egyaránt. A kisfiúk előszeretettel veszik fel például a kedvenc csapatuk, illetve focistájukra másolt mezét is. Régebben a kislányoknak legtöbb esetben rózsaszínű volt, a fiúknak pedig kék színű. Napjainkban már szinte bármelyik kisgyermek, bármilyen színűt viselhet, sőt nem ciki mára már az sem ha egy fiúgyermeken akár piros pólót láthatunk, vagy éppen fordítva is igaz, ha egy kislányon kék a póló, már senki nem botránkozik meg ezeken. A kislányok viszont nagyon szeretik a hercegnős, rózsaszínű ruhadarabot felvenni.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Pólófestés

Ha szeretnénk gyermekünket egyedi pólókban járatni, és közben elfoglaltságot is találni neki, tökéletes családi program …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük