Kezdőlap » Divat és szépség » Szépség és profit együtt jár

Szépség és profit együtt jár

Sokan nem tudják, sokan pedig már rájöttek és ki is aknázzák a szépségben rejlő lehetőségeket. A szépségből való profit kovácsolása a hölgyek kenyere.

Szépnek lenni egy dolog, s megtanulni a szépség ápolását, óvását és az egyéb olyan trükköket, amelyek segítségével testünk, arcunk negatív tulajdonságaiból pozitív tulajdonságokat gyártunk, az is egy kihívás. Az igazi sikert akkor érhetjük el, ha eljutunk egy olyan szintre a szépségápolás szakmájában, hogy termékismeretünkkel már másoknak is tudunk segíteni szépségük kiemelésében.

Az idáig vezető út persze, kissé rögös mert alapból mindenki úgy gondolja, hogy egy hölgy lételeme a szépségipar és a kozmetika világa, s ezek a fortélyok a nők természetes velük született kiváltsága. Pedig ez nagyon nem így van. A divatdiktátorok és a termékgyártók mindig kitalálnak valamilyen újítást, amelyekkel lépést kell tartani. A Nők Vállalata megtesz mindent azért, hogy a hölgyeknek kenyeret teremtsen az asztalra, a különböző szépségápolási ismeretek átadásával, s olyan minőségi termékek legyártásával, amelyek értékesítését az erre specializálódott tréningeken való részvétel útján megvalósíthatnak. Az értékesítés jutalékot, azaz profitot teremt. S mi kell egy nőnek? Pénz és szépség, no meg persze egészség, amelyet vidám hangulatú légkörünk, dinamikus csapatunk és egyes termékcsaládjaink relaxáló hatása csak fokoz.

Több mint 126 esztendős fennállásunknak köszönhetően elmondhatjuk, hogy termékeinkkel már az egész világot behálóztuk, s kortól, nemtől függetlenül kínálatunkban mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az egyik legnagyobb kihívás a munkánk során a parfümjeink terjesztése, hiszen illatainkkal legyen az akár EDP vagy EDT, kölni kategória mindig a lakossági szférát, a fogyasztói társadalmat célozzuk meg, nem pedig a szépségipar éllovasait, a szakmabeli réteget – s belátható parfüm esetén nehéz is lenne mást megcélozni. Pont emiatt nagy kihívás olyan illatot legyártani amely kedvező áron értékesíthető, de ugyanakkor minőségileg is az átlagtól messze eltérő. De igyekszünk minden negyedévben előhozakodni egy újabb innovatív technológiával.

A parfümökön, kölniken túlmenően persze egyéb kozmetikai és divatkellékek is megtalálhatók kínálatunkban. Termékekkel kapcsolatos portfóliónk megtekinthető a weboldalunkon keresztül elérhető termékkatalógusunkban, amely kínálata 3 hetente változik és mindig friss tartalommal kecsegtet az érdeklődő vásárlók számára. Felnőtt termékeken túl, gyermek és babatermékeink is vannak. Babatermékeinkkel a 2012-es évben nyitottunk piacot, s ezek bőrgyógyászatilag teszteltek és természetesen hipoallergének.

Ha szeretnék Te is a szépségedből többet kihozni mint az az alap, amellyel a természet megáldott, s úgy érzed ez egy olyan hobbi lenne számodra amit szívvel és lélekkel tudnál csinálni, s nincs ellenedre ha még némi bevételed is keletkezik ebből az elfoglaltságodból akkor különösen ha budapesti lakhellyel rendelkezel, akkor weboldalunkon keresztül vedd fel velünk mielőbb a kapcsolatot. Ha úgy tekintesz az általunk kínált lehetőségekre mint karrier, akkor az karrier is lesz az életedben! Avon

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Alap sminkkészlet, VEDD :)

Amikor egy kislány elkezd hölggyé válni, elkezd élénken érdeklődni a téma iránt, ez természetes, hisz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük