Kezdőlap » Hotel » Radstadt, egy osztrák síparadicsom

Radstadt, egy osztrák síparadicsom

Radstadt Ausztriában található város, amely az Enns völgyében fekszik, 25 kilométeres távolságra St. Johann im Pongau-tól. A kis településen körülbelül 4700 állandó lakos él, azonban az itt levők száma megsokszorozódik a síszezonban, ugyanis nagyon sokan érkeznek a helyi síparadicsomba, akár Magyarországról is.
Radstadt leginkább a sípályáiról ismert, a helyi síparadicsomban összesen 7 felvonó működik, mely 12 haladó szintű sípályához viszi fel a sportolni vágyókat. A hegyek magassága 860-tól egészen 1600 méter magasságig is terjedhet, amely 20 kilométer hosszú sípályákat jelent.

Ami a radstadt-i szállásokat és vendéglátást illeti, itt is megkapunk mindent, amire csak szükség lehet az üdülés során. A legtöbb szálláshelyet vendégházak alkotják, melyek jó, elfogadható árakat kínálnak. Az egyik legismertebb, és legnépszerűbb szálláshely egy vendégház itt, mely a Landhaus Aubauerngut nevet viseli. Amennyiben azonban nem elégednénk meg a vendégházak színvonalával, akkor választhatunk színvonalasabb, vagy akár luxushotelek közül is, például a 4 csillagos Wellness Aparthotel Taxerhof is jó ajánlatokat kínál. Szintén kedvelt szálláshelyek még a következők: Haus Susanne Bed And Breakfast, Ferienhotel Gewürzmühle, Gründler’s Wellness & Sporthotel, Bauernhof Erbhof Obersulzberg, és népszerű a 3 csillagos Gesundheits Und Vitalhotel is.
Radstadt városa hazánk fővárosától mindössze 511 kilométer távolságra található, ami azért nagyszerű, hiszen könnyen eljuthatunk ide akár autóval is, hiszen jó minőségű utak vannak errefelé többnyire.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sydney

Sydney Ausztrália legnagyobb városa, és fővárosa az Új-Dél-Wales államnak az országban. A több mint 4 …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük