Kezdőlap » Hotel » Preblau

Preblau

Ausztria déli részén található a néhányszáz fős lakosságú kis település, Preblau. A hely különlegessége, hogy körülbelül 800 méterrel a tengerszint felett helyezkedik el, a 78-as gyorsforgalmi sztráda mellett.
Erre a településre általában az emberek nem azért utaznak, mert aktív programokat szeretnének tervezni, hanem mert csendes környezetben való kikapcsolódásra vágynak. A kisvárosban mindösszesen a következő hotelek, és apartmanok ajánlataiból válogathatunk: a Bärnthaler Gasthof Restaurant, a Hotel Moselebauer, és a Friesacherhof Hotel-Restaurant Prebl. Ezek a szállodák négycsillagos ellátást biztosítanak az ide érkezők számára, már-már luxusszinten.

Ha ide utaznánk, akkor ezeket a szállásokat már jó előre keressük fel az interneten, és bő egy hónappal foglaltassuk le a szobánkat, mivel Ausztriából is sokan keresik fel ezt a kis várost. Egy jónak mondható, közepes árkategóriájú panziót is találunk itt, ez pedig a Gasthof Pension Deixelberger, ahol igazi helyi fogadtatásban lehet részünk gasztronómiai élményekkel fűszerezve. Preblau közelében található Bad St. Leonhard, ahol valamennyivel több szálláslehetőség közül válogathatunk, és nem mellékesen magyarul is meg tudjuk tekinteni ezeknek a hoteleknek az ajánlatait.

Preblau elsősorban a gyógyvízéről híres, mivel a világ minden tájára importálják innen a híres vasmentes savanyúvizet, a Preblauer Heilwassert, amiből több mint 600 ezer palackot forgalmaztak már eddig. Természetesen gyógyfürdő is található itt, ahol bár nem wellness- szolgáltatások, hanem egy igazi pezsgő-, és pihentető gyógyfürdő vár majd minket.
Magyarországról autóval is érdemes ide elindulnunk, mivel mindössze 400 kilométerre található Budapesttől ez a kisváros.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük