Kezdőlap » férfi póló » Pólók a férfiaknak

Pólók a férfiaknak

Indulás a nagy bevásárló körútra. Először is meg kell találjuk a nekünk való férfi pólónkat, ami nem árt természetesen ha kényelmes, és légáteresztő is legyen, főleg ha sportoláshoz vásároljuk. A póló Amerikából származik, Ők kezdték el először viselni, és így terjedt el hazánkban is. Találhatunk a férfi pólók között különböző fazonú, színűeket.

Van olyan, aminek a nyakát, gömbölyűre tervezték, de akadnak, V kivágásúak, és galléros nyakúak is. Mivel férfi pólóról beszélünk nem árt ha tudjuk, hogy ők jobban izzadnak, ezért a legjobb választás, ha pamutból vásároljuk meg a kívánt terméket. Először is győződjünk meg a méretünkről! Bár vannak olyan férfi pólók manapság a divatban, ami a testhez simul, ez nagyon előnyös például egy jól kigyúrt fiatalemberen. :-) Túl vékony testalkatú férfiak, vagy aki kicsit testesebb ezzel a fajtával inkább ne próbálkozzanak. Nekik előnyösebb egy méretnél egy-két számmal nagyobbat vásárolni. Ha a méretünk megvan jöhet a szín választás.

Nyugodtan választhatnak ma már a férfiak, nagy fiúk is, színesebb, illetve feliratozott viseletet. Az utcai viseletnél, és persze ha nem vagyunk nagyon izzadósak, választhatunk magunknak egy nem feltétlenül pamut anyagból készült pólót, hanem lehet egy műszálas is, amikben találunk a felnőtt férfiak számára is megfelelőt, mint például egy Marcoreus feliratút, vagy amelyik csapatunk a kedvenc, ma már szinte minden megtalálható a polcokon, csak a pénztárcánk szabhat határt. Jó egészséget, és kellemes viselést kívánunk az új pólójához!

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Melyiket viseljem (férfi póló)?

Az erősebb nem többsége szereti a laza öltözködési módot. Vannak viszont, akik csak ingben tudják …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük