Kezdőlap » Hotel » Nyaraljunk Dominikán

Nyaraljunk Dominikán

Dominikára úgy érdemes elutazni, hogyha az utazási irodákban találunk valamilyen repülőjegyet, szállást, és programokat is magában foglaló ajánlatot, mert hogyha külön csak a repülőjegyet vennénk meg, akkor az önmagában kissé drága lenne. Azonban hogyha van rá módunk, mindenképp látogassunk el ebbe a szép országba, hiszen a Karib-tenger legszebb részén helyezkedik el, így biztosan felejthetetlen élményben lesz részünk. A turisták, akik Dominika szigetére érkeznek, valószínűleg a vakítóan fehér homoktól lesznek elámulva, amely a sziget egész partjára jellemző. Itt valóban csodaszép a természetes növényzet is, pálmafák, trópusi növények sokasága jellemző a tengerparton, ami azt eredményezi, hogy minden tehetősebb ember szívesen jön Dominikára nyaralni, vagy csak pihenni hogyha úgy tartja kedve. Ezen a helyen elsősorban a pihenésé a hangsúly, ezért hogyha esetleg megunnánk a napozást, és a tengerpartokat, akkor visszavonulhatunk a több csillagos szállodánkba, hogy a sportolási, vagy a különböző szórakozási lehetőségek közül válasszunk. A helyi szállodákból általában kirándulások indulnak az Altos de Chavon nevű úgynevezett művészfaluba, de olyan programlehetőségek is akadnak, melynek során bevásárló körútra indulhatunk.

A dominikai szálláshelyek közül az egyik legnépszerűbb a Bavaro Playa, amely közvetlenül a tengerparton található, több szép park, és pálmaövezet veszi körül a vendéglátóhelyet. Ezen a szálláshelyen az ember minden luxust megkap, amit szeretne, és ennek tényleg csak a pénztárcája szabhatja meg a határait. Természetesen különböző szobák, lakosztályok közül válogathatunk, melyeknek mind alapfelszereltsége a tengerre néző erkély, de ezen kívül mindegyik szobában van telefon, hajszárító, légkondicionáló, TV, rádió, minibár, hűtő, valamint széf. A hotelben megannyi szolgáltatás igénybe vehető, kipróbálhatjuk például az olasz vagy mexikói gourmet konyhát, a medencét, a koktélbárt, de lemehetünk a strandra, különböző fellépéseket tekinthetünk meg, és a szálloda által szervezett programokon is részt vehetünk. Az eddig felsoroltakon kívül még plusz számos extra szolgáltatást, és sportolási lehetőséget is választhatunk.
Dominikán természetesen nem ez az egyetlen hotel, még több másik szálláshely is található, amelyek a Bavaro Playahoz hasonló kiszolgálással, és minőséggel várják vendégeiket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tromso

Tromso városa Norvégiában található, a Tromsoya- szigeten, amely az Északi-sarkkörtől mindössze 350 kilométerre van. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük