Kezdőlap » Hotel » Münsteri szálláslehetőségek

Münsteri szálláslehetőségek

A németországi nagyváros az Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található, és népességét tekintve a környék legnagyobb városa. Budapesttől 1200 kilométerre fekszik, így ez nem bizonyul túl hosszú távolságnak, főleg hogyha repülővel utazunk. Ha azonban nem szeretjük a repülést, akkor egy-két átszállással vonattal is érkezhetünk Münsterbe, ha pedig kényelmes, hosszabb távra is alkalmas autóval rendelkezünk, utazhatunk azzal is, ami így még színesebbé teszi az utazás élményét.
Hogyha Münsterbe szeretnénk utazni, akkor az a szerencsés helyzet áll előttünk, hogy a legtöbb szállást online, akár magyar nyelven is előre le tudjuk foglaltatni. Az ismertebb 3-4 csillagos szállodák közül érdemes megnézni az ajánlatait az Akzent Hotel Wersetürmken-nek, Ringhotel Landhaus Eggert-nek, és a Windthorst Hotel Münster-nek valamint a Tryp Kongresshotel-nek is. A magyar átlagemberek pénztárcájának általában jobban megfelelnek az alacsonyabb árkategóriában lévő szálláshelyek, így például kecsegtető lehet számunkra a Hotel Ibis Muenster City, vagy a belvárosban található Deutsches Haus.
A város történelmi jelentősége nem mondható nagynak, mivel itt nem voltak nagy csaták, sem események, így mindössze csak néhány templom, és régi kori épület az, amiket érdemes megtekintenünk. Ezek közül a legszebb a St. Paulus-Dóm, a szögletes tornyáról ismert St.-Mauritz-Kirche templom, és a víztorony alakú Buddenturm.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ismerjük meg Mezőkövesd városát!

Mezőkövesd egy olyan kisváros, ahol közel 16 ezren élnek, és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található. Mezőkövesd az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük