Kezdőlap » Hotel » Moraitika a Smaragd-sziget gyöngyszeme

Moraitika a Smaragd-sziget gyöngyszeme

Moraitika egy korfui kisváros, ami a Smaragd-sziget központjában mindössze 12 kilométerre a fővárostól terül el, Korfu egyik legszebb tengerpartjánál. Az ide jutás nem olyan könnyű, mivel Moraitikának nincsen közvetlen reptere, így aki ide szeretne utazni, annak rendelkezésére áll egy közeli reptér a Korfu loannis Kaodistrias, ahova közvetlen repülőjáratok is indulnak a nyári időszakban Budapestről is.
Mivel szigetről beszélünk, így ha autóval szeretnénk ide elutazni, akkor egészen le kell vezetnünk a görög tengerpartokig, és onnan komppal juthatunk át Korfu-szigetére, de lehetőségünk van arra is, hogy az autónkat beadjuk egy megőrzőbe, ahol 24 órás megfigyelés áll rendelkezésünkre a görög rendőrségnek köszönhetően. Moraitika elsősorban a fiatalok által kedvelt korfui városok közé tartozik, mivel itt az év minden szakában folyamatosan fesztiválokkal, és rendezvényekkel várják az ide látogatókat. A nyári időszakban az élet szó szerint pezseg, hiszen nagyon sok éjszakai bár és diszkó is található ebben a kis városkában.

A tengerpart homokos, és kavicsos szakaszokból áll, így mindenki kiválaszthatja magának hogy milyen partszakaszon szeretne megmártózni a tenger vizében. A közeli hegyekben túrázási lehetőségünk is van, így aki nem csak a tengerparton szeretne üdülni, lehetősége van felfedezni Korfu rejtett szépségeit is.

A városban nagyon sok hotel és szálloda található, ezek közül a legnépszerűbb a Delfinia hotel, ahol 24 órás recepciós szolgáltatás van, aminek köszönhetően a nap bármely szakában bármilyen exkluzív kívánságunkat teljesítik. A népszerűbb hotelek között említendő még meg a Seabird hotel, a Prassino Nissi szálloda, az apartmanok közül pedig a Coryfo Studios & Apartments és a Margarita Apartments.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Togó fővárosa, Lomé

Lomé a Togói Köztársaság, vagy más néven Togó fővárosa, és egyben természetesen az ország központja …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük