Kezdőlap » Divat és szépség » Mivel növesszük a szempillákat?

Mivel növesszük a szempillákat?

Nem minden nőt áldott meg a sors szép hosszú, egészséges és dús szempillákkal. Pedig minden hölgy igéző, csábos tekintetről álmodozik, amihez, valljuk be, sokban hozzá tud járulni, ha a sűrű szempillánk. Van, aki ezt műszempillával, szempillaspirál használatával próbálja meg elérni. Viszont sokat tehetünk ennek érdekében természetes módszerrel is.

Mi kell hozzá? Ricinus olaj. Bármely gyógyszertárban vásárolható kimért ricinusolaj, ami ráadásul pár száz forintos beruházást jelent. Ez a növényi olaj a hajunkat is megszépíti, ezért ugyanolyan jótékony hatással van a szempillákra, és a szemöldökre is.

Mi kell még hozzá? Egy régi, elhasznált szempillaspirál. Ezt jól tisztítsuk ki, távolítsuk el a kefe részéről és magából a tubusból is a spirál maradványait. A spirált az olajba mártva könnyedén felvihetjük a pillákra. Hagyjuk állni rajta 20 percig, utána akár le is moshatjuk. Ha este kenjük be (és ebben a napszakban tanácsos) akkor ha nem akarunk olaj pillákkal aludni térni, mossuk le.

Ha egy kicsit extrább változatot kevernénk, akkor tegyünk hozzá kókusz olajat és egy E-vitamin kapszulát is feltörhetünk, hogy annak por tartalmát az olajhoz adva növeljük a hatóanyag tartalmát. A pillák megerősödnek, megnőnek tőle és új szálak is kialakulnak.

Szemöldökünkre akkor érdemes használni, ha esetleg valamely részén kicsit túlszedtük volna, a ritkásabb helyekre, ahol szeretnénk, hogy visszanőjenek a szálak, oda vigyük fel a csodaszert. Persze nem szabad azonnali hatás várni tőle, de akár 2 hetes kitartó használatával látványos eredményt lehet elérni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szemöldök ápolás profi módon.

Ha apró hányok, vagy hiányosságok vannak a szemöldökben, akkor érdemes a szemöldökceruzát használ, viszont ha …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük