Kezdőlap » Film » Mitől lett sikeres a Texasi Raktárháborúk?

Mitől lett sikeres a Texasi Raktárháborúk?

A History tévécsatorna a Raktárháborúk című show műsor sikerén felbuzdulva úgy döntött, hogy elindít még egy raktár eladásokkal-vételekkel foglalkozó műsort, azonban egy olyan helyet próbáltak keresni Amerikán belül, ahol az emberek másképp élik mindennapjaikat, mint azok a Raktárháború szereplők, akiket a korábbi sorozatban megismerhettünk.
Így esett a választás Texas államra, mivel itt az emberek nagyban eltérő szokásokkal, és kultúrával rendelkeznek. Ebben a tévéműsorban is, mint az előző raktárháborúkban, szintén egy csoportot ismerhetünk meg, akik hétről-hétre árverésekre járnak, és megpróbálják a legjobb texasi raktárakat megszerezni egymás orra elől.
Az itt megismert személyiségek között igen változatos felfogású emberek versengenek a raktárakért. Megismerhetünk két olyan hölgyet, akik azért vesznek raktárakat, hogy saját felújítással foglalkozó üzleteikben eladjanak olyan bútorokat, és kiegészítő tárgyakat, amiket saját kezűleg hoztak rendbe, így termelve profitot. Szintén, ebben a műsorban is megismerhetünk gyűjtőket, akik szó szerint csak a hasznot szeretnék kihúzni a raktárakból. A legkülönlegesebb párosnak két igazi nehézsúlyú cowboy mondható, akik minden olyan raktárt próbálnak megvenni, ami köthető a cowboy életstílushoz, és ehhez a kultúrához. Ebből is jól láthatjuk, hogy bár itt is a raktárak megvásárlásáról, és a licitálásról szól a műsor, de mégis teljesen más stílust képvisel, mint az eredeti Raktárháborúk című sorozat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen film a Ponyvaregény?

A Ponyvaregény egy 1994-ben készült krimi-akció-vígjáték, melyet Quantin Tarantino rendezett, forgatókönyvét pedig Roger Avary-vel közösen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük