Kezdőlap » Divat és szépség » Mit viseljünk vörös hajjal?

Mit viseljünk vörös hajjal?

A vörös hajról nagyon változatosak a vélemények. Az ókorban nagyon szerették, később üldözték a vöröseket, eretnekséggel, túlzott bujasággal vádolták ritkaságuk miatt. Később az előkelő népek viselték akár paróka formájában. Már elmúltak azok az idők hogy falakba ütközve tabukat döngettünk azzal ha valami a divat nagyjai szerint nem illik össze, de mi mégis kipróbáltuk. Ma már mindent lehetne mindennel,viszont mégis érdemes átgondoltan fogunk az öltözködéshez, sminkeléshez és akkor káprázatos eredményt érhetünk el.
A vörös hajszín skálája nagyon változatos, a rezestől a piroson át a lilásig terjedhet. Egy szín bizonyos árnyalatai másként mutatnak más más hajjal. Azt hogy kinek mi áll jól, nem lehet abszolút általánosan megszabályozni, hiszen a stílus valójában egyéni. Lehetnek ellesett jegyek mástól,de ha az nem tükrözi az illetőt akkor az kiütközik.
Az általános tény hogy a zöldnek szinte minden árnyalata, a kéknek a türkiztől a sötétkékig terjedve jól áll a tüzes hajhoz.
Régebben a tiltólistán voltak a sárgás színek, a piros és a rózsaszín árnyalatai. Viszont a mélybordó, a magenta (ami egyébként kékes, hideg szín) és ezen színek más más árnyalati mégis jól állhatnak, nem bántják a szemet. Mert ma már tudjuk hogy nem csak egy dolgot emelhetünk ki a színekkel. Hiszen másként néz ki egy kék szemű vörös szeplős hölgy és másként egy barna szemű burgundi hajú bronzos bőrű nő. Az intenzívebb hajszínű hölgyeknek a természetes árnyalatok előnyösebbek, a rikító ruhák már csak elvonják a figyelmet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ápolási tippek a feszes dekoltázsért

A dekoltázs bőrét a mellizmot edző gyakorlatokkal, illetve a megfelelő ápolással is feszesebbé tehetjük. Az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük