Kezdőlap » Ünnepek » Mit vegyünk karácsonyra a női ismerőseinknek?

Mit vegyünk karácsonyra a női ismerőseinknek?

Minden évben a boltok polcai megtelnek olyan dolgokkal, amiket minden hölgy szívesen fogadna karácsonyra, azonban vannak olyan termékek is, amik megvétele biztos sikeres ajándék. A 2013-as évben a legnépszerűbb termékek a következők, nagyon sok női magazin alapján.
Elsőnek a nemrég megnyílt Chibo weboldalt ajánlják a férfiak számára, mivel az oldal nagyon sok figyelmet fordít a hölgyek megajándékozására, és ha innen vásárolunk párunknak, biztosan nagy sikert fogunk elérni az ajándékkal. Ezen az oldalon csoki pralinét, és karácsonyi CD-t is lehet vásárolni, ami sokak szerint az egyik legjobb ajándék lehet hölgy ismerősünk számára, ráadásul itt testvérüknek, párunknak, vagy akár felmenőinknek is találunk megfelelő ajándékot. Természetesen idén is a top ajándékok között említendő a parfüm, amiből idén a legnépszerűbb a Katy Perry által kiadott Killer Queen illat. Ékszerek közül idén a Pandora által kiadott karkötők, és fülbevalók hódítanak, amik mellé divatgyűrűket is választhatunk.
A kávét kedvelő hölgy ismerőseinknek a nemrég megjelenő extravagáns dizájnnal rendelkező Chibo kávéfőző gépet ajánlják a legtöbben, ami egyúttal praktikus, mivel kis helyen is elfér, és a vásárlók visszajelzései alapján igen finom, és erős kávét főz. Ruhák és kiegészítők terén a hölgyeknek az idén újra divatba jövő arany, és fekete színű darabokat ajánlják, főként ha egy kicsit vastagabb a pénztárcánk, akkor a H&M boltok polcain nagyon sok ilyen stílusú ruhát megtalálunk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ünnep: Május 1

Sokan talán nem is tudják, miért is munkaszüneti nap, és miért is ünnepeljük május 1-ét. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük