Kezdőlap » gyerek póló » Mit vegyen fel a csemetém ?

Mit vegyen fel a csemetém ?

Most még rövid ujjút is hordhatnak gyermekeink. Az időjárás függvényében , rétegesen kell öltözni. A rövid felsőre adjunk egy hosszú kis kardigánt. A divatos minőségi felsőkért, bizony elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.
Nem mindegy, azonban, hogy mit viselnek ! Divatosan és ízlésesen öltözzenek. Már az óvodában hódító mesefigurás

felsők is lehetnek, ízléstelenek. Azonban egy kis odafigyeléssel mindez megoldható. Hogyan vásároljunk, milyen szempontokat vegyünk figyelemben ? A legfontosabb az anyaga, a mérete, és a külleme.

A legjobb a pamut alapanyagú, de választhatunk plüss anyagot is. Különböző poliészter, poliamid összetételű anyagok, a műszálas felsőket nem minden gyerkőc tudja hordani,sőt vannak akiik kifejezetten allergiások rá. Bőrük kipirosodik, esetleg ki is pattoghat tőle, Az elasztikus anyagok formájukat jól tartják.

A vastagabb felsőknél még ki lehet bővíteni a gyapjú alapanyagúakkal a ruhatárat, de ebben az esetben is az érzékenységet figyelembe kell venni . Viselhetnek bő vagy lezser fazont, rövidebbet vagy hosszabbat, színeset, vagy egyszínűt, például lenből készült vászont, a lényeg, az , hogy kényelmes legyen.

Nézzük meg, hogy tettszik – e viselőjének. Ne erőltessük rá azt, amit nem szeretne, mert vagy fel sem veszi, vagy rosszul érzi benne magát, esetleg kisebbségi érzést is kiválthat belőle ennek viselete.

Lehet rá varrni ízléses, szép mintát, vagy rávasalni divatos a matricát. Már kicsi kortól neveljük rá, hogyan válasszon a gyermek, beszélgessünk az ízléses divatról vele, és akkor mikor jön a lázadó korszaka, már nem kell attól tartani, hogy olyat válasz , ami nem áll jól neki, vagy megbotránkoztató.

Jól nézzük meg nem bolyhosodik – e az anyaga, nem fáradt- e az anyag. Tartsuk be a kezelési útmutatást, ami a ruhadarab belsejében, a nyak vagy a baloldalán található ! Lehetőleg együtt vásároljuk meg a viselőjével, mert fontos hogy magáénak érezze, és jó közérzettel hordja.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Itt a póló, hol a póló…

Minden gyermekes szülő rendszeresen szembesül azzal a “borzasztó” dologgal, hogy csemetéje ismét kinőtte ezt,azt,amazt. Mivel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük