Kezdőlap » Internet » Mit tudhatunk az internetről?

Mit tudhatunk az internetről?

Az internet nagyon sok mindenre kiterjedő fogalom. Egyaránt hódít a fiatalok, a közép korosztály és az idősebbek körében is. A fiatalok általában játékokra, filmnézésre, videó nézésre képek nézegetésére használják. A tinédzserek használják tovább tanulás céljából, mint például információgyűjtésre az adott intézményről és az általuk kiválasztott intézménybe/intézményekbe való jelentkezésre. A 20-40 év közötti és körüli emberek álláskeresésre, információgyűjtésre is használják egyaránt. Az idősebb korosztály használja például kapcsolatfenntartásra a családjával, régi ismerőseivel és barátaival.

De az internet nem csak erre jó. Használható receptek megtekintésére, online vásárlásra, játékra, szerencsejátékra, különböző programok letöltésére, pénzátutalásra és még lehetne sorolni. Bár az információk gyakran hamisak is lehetnek így több cikket, forrást, hírt el kell olvasni egy adott dologgal kapcsolatban, mert könnyen becsapás áldozatai lehetünk.

A pénzátutalással is nagyon vigyázni kell, mert nem kívánt betolakodók hozzáférhetnek a bankkártyánk adataihoz (például: jelszó). Az internetet pár keresésére is használják. A lehetséges párkapcsolat érdekében. Ezt minden korosztály kihasználja. Sőt a chat alkalmazás nagyon is népszerű és felkapott. Mind a fiatal mind az idősebb korosztály részéről. A közösségi oldalak is majdhogynem mindennaposakká váltak (korosztálytól függetlenül) az emberek életében. Ilyenek például a skype, a twitter és végül de nem utolsó sorban a mai világ szinte legismertebb és legfelkapottabb közösségi oldal a facebook.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan keressünk állást az interneten?

Amint eldöntik az emberek, hogy dolgozni szeretnének bizonyos tényezők miatt, mint például a pénzhiány azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük