Kezdőlap » Film » Mit tett a Cajun Pawn Stars Louisiana-ért?

Mit tett a Cajun Pawn Stars Louisiana-ért?

A Cajus Pawn Stars, egy olyan tévésorozat a History tévécsatornán, ahol egy louisianai zálogházat ismerhetünk meg.
A sorozat főszereplője a boltvezető Jimmie DeRamus, aki már 30-40 évvel ezelőtt is zálogházat üzemeltetett, és ezáltal az állam legkiválóbb üzletét tudhatja magáénak. A History azért döntött úgy, hogy egy ilyen zálogház életét mutatja be a nézőknek, mivel itt nem minden a csillogásról, a pénzről, és a haszonról szól, hanem inkább a különleges tárgyak megismeréséről, és olyan embereknek a történetéről, akikről a Magyarországon élő tévénézők biztosan semmit nem tudtak. A zálogház fő mottója az, „hogyha valami bekerül a boltba, az pár év után bizony vissza is tér” – ez a szlogen azért lett a bolt szignója, mivel Louisiana legnagyobb városában sokszor cserélnek úgy gazdát a tárgyak, hogy nem pénzért adják őket, hanem egyszerűen csak cserélik azokat.
Sokaknak azért lett a kedvence a Cajun Pawn Stars, mivel itt nem csak ékszereket, hanem lovakat, disznókat, és teheneket is bevesznek zálogba, vagy akár megvesznek a dolgozók, de nem ritka, hogy egy Ferrarival, vagy éppen egy elnöki aláírással keresik fel az üzletet a betérő, eladni vágyó emberek. Sokan úgy gondolják, hogy a déli államokban élő emberek mogorvák, és indulatosak, azonban a sorozatban jó példát láthatunk arra, hogy az Amerikai Egyesült Államokban élő emberek nem mind nagyképűek és buták, mivel ebben a tévéműsorban is nagyon sok igazi barátságot is megismerhetünk, ami egyúttal üzleti kapcsolatot is jelent a főnöknek, Jimmie DeRamusnak. Aki szeretne egy igazán vicces, és jó hangulatú zálogházat megismerni, az mindenféleképpen keresse fel a History csatornát, és nézze meg délelőttönként a Cajun Zálogcsillagokat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen film a Ponyvaregény?

A Ponyvaregény egy 1994-ben készült krimi-akció-vígjáték, melyet Quantin Tarantino rendezett, forgatókönyvét pedig Roger Avary-vel közösen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük