Kezdőlap » Mobil és tablet » Mit tegyünk a telefonos marketingesek ellen?

Mit tegyünk a telefonos marketingesek ellen?

Tulajdonképpen egy megértő és segítőkész embernek tartom magam, de az utóbbi időben már kezd tele lenni a púpom a különböző cégek tevékenységeit reklámozó telemarketingesekkel.A jó ég tudja, hogy mi módom tudják meg a telefonszámomat, de a napszak bármelyik részében képesen csengetni, tök mindegy, hogy vasárnap vagy kedd van. Megértem, hogy mindenkinek meg kell élnie valamiből, de manapság már annyian vannak, mint a sáskák.

Különféle rendezvényeken való részvételért agitálják az embert mindenféle ajándékokért, valamint egészségügyi szűréseket és mindenféle beetető dumákkal különféle vásárokat próbálnak a torkunkon lenyomni. Vannak olyan agilis emberek- vagy inkább idegesítőek- akiket egyszerűen nem is lehet lerázni. Ha leteszed a telefont visszahív, örüljünk, hogy nem küld e minket melegebb éghajlatra. Nem is olyan rég egy rendelőintézet előtt szólítottak le, három rövid kérdésre feleltem. Néhány nap múlva felhívott a cég egyik képviselője, hogy piszok jó híre van mert több tízezer Forint értékben nyertem ajándékot és mikor tudunk találkozni, egy előadás után kapnám meg az ajándékot.

Közöltem a hölggyel, hogy nem kérek se edényt, se paplant és nem tartok igényt az ajándékra se. Egy kicsit meg is volt sértődve a nő, hogy ez milyen dolog. Ettől függetlenül ugyanezen cégtől háromszor is felhívtak még ugyanezzel a szöveggel. Kezdett a homlokom ráncosodni, de azért udvariasan mondtam ismét nemet. Az édesanyámat különféle orvosi vizsgálatokra kívánják elcitálni, egyen kíváncsiságban részt is vett, a fene tudja milyen módon elvégzett teszt minden eredményét rossznak minősítette, az nem nagyon érdekelte őket, hogy a laborértékei teljesen rendben vannak. Sajnos nehéz ezek ellen a hiénák ellen védekezni, de mi a fenét tehetünk?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sony Xperia SP C5303

Az Xperia SP C5303 a Sony egyik készüléke. Kialakítása alapján érintőképernyős,okostelefonról beszélhetünk. A SIM kártya …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük