Kezdőlap » Szilveszter » Mit nézzünk a TV-ben Szilveszter este?

Mit nézzünk a TV-ben Szilveszter este?

Nincs kedved idén kimozdulni a lakásból szilveszter este, de vendégekhez sincs kedved, akkor mit is csinálj?

Rengeteg műsor megy a tévében, mind szilveszteri külön kiadás, így bármelyiket is választjuk a hangulat nem marad el.A sok kabaré, élmény beszámolók az elmúlt évről.

Ha nincs kedvünk a tévében lévő műsorokhoz, akkor vegyük elő a kedvenc filmjeinket, vagy az évközben kiválasztott filmeket, de még nem volt időnk megnézni. Most pont ez az-az este, amikor mindre van idő. Vagy akár sorozat maratont is tarthatunk, a kedvenc sorozatunk lemaradt részeit most mind behozhatjuk, így az új évre mindet tudni fogjuk és nézhetjük újra a filmeket.

De ha inkább nosztalgiáznánk ezen az estén, akkor vegyük elő a családi videókat a nyaralásról, karácsonyról, kis gyerek korról és nézzük meg őket. A régi szép idők emlékének felidézésével, új kirándulási ötletek merülhetnek fel bennünk, amelyek megvalósítását megfogadhatjuk a következő évre.

Éjfélkor érdemes megnézni az élőben közvetített tűzijátékot és meg kell hallgatni a himnuszt, amit szintén éjfélkor a tévé közvetít. Illetve érdemes az országgal egyszerre a tévében zajló visszaszámolással együtt visszaszámolni és köszönteni az új évet.

Ha kis gyerek is van a családban, akkor családi filmeket nézzünk ezen az este vagy mesét, amit a gyerekek is élvezni tudnak. A felnőttek is élvezik a meséket, így most a család együtt élvezheti a mesék csodás világát. Ajánlott gyermekünk kedvenc meséjét vagy az ő általa kiválasztott mesét megnézni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük