Kezdőlap » Ünnepek » Mit ne ajándékozzunk párunknak karácsonykor?

Mit ne ajándékozzunk párunknak karácsonykor?

A karácsony egyik fénypontja, amikor megajándékozzuk szeretteinket. Egy jól kiválasztott ajándéknak nagyon lehet örülni, azonban legalább olyan egyszerű mellényúlni az ajándék kiválasztásakor, mint a rossz fűszerezéssel elrontani a karácsonyi ebédet. Vannak olyan ajándékok, amit semmiképp nem érdemes ajándékozni a párunknak karácsonykor, íme néhány tipp, mi az amit hanyagoljunk ilyenkor.
Az első, ami valószínűleg minden lánynak eszébe jut, egy édes plüssmackó. Azonban egy ilyen bolyhos kis ajándéknak valószínűleg a barátnőnk jobban örülne, mint a párunk, ezért ezt az ötletet jobb ha mielőbb kiverjük a fejünkből. Szintén nem jó ötlet ha valamilyen újság előfizetést ajándékozunk, az ilyen ajándékot inkább tartogassuk édesapánknak. Ugyancsak nem érdemes venni a párunknak arany-, vagy ezüstékszert, hiszen nagyon kevés az olyan férfi, aki valóban értékeli az ékszert, mint karácsonyi ajándékot.

Habár elsőre talán cukinak tűnhet ha rénszarvasos, vagy karácsonyi mintájú kötött pulóvert vásárolunk a párunknak, nem valószínű hogy ő is úgy fog érte lelkesedni, mint mi, ezért lehetőleg ezt a lehetőséget is vessük el. Ahogy a pulóverrel, úgy a viccesnek szánt nyakkendőkkel sem lehet túl nagy örömet okozni, így érdemes ezeket is elkerülni.
Szintén nem a legjobb karácsonyi ajándék a szerszám, kivéve ha a párunk nem ezermester, mert egyébként nem valószínű hogy örül egy ilyennek. Legalább ennyire mellé lehet nyúlni egy koncert-, vagy színházjeggyel is, hiszen nem biztos hogy mindketten ugyanannyira szeretitek azt amire a jegy szól, és így könnyen egyoldalúvá válhat az ajándék. És végül, de nem utolsósorban az aranyszabály: soha ne olyan ajándékot vegyünk, aminek mi magunk örülnénk, hanem azt vegyük sorra, mi az, aminek a párunk örülne!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Halloween

Mit jelent a Halloween? Maga a szó az All Hallows (Mindenszentek) előtti estét jelenti. Az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük