Kezdőlap » Szórakozás » Mit érdemes olvasni!

Mit érdemes olvasni!

Különböző helyeken lehet most már ajánlatokat, javaslatokat kapni egy-egy jó könyvhöz. Érdemes a könyvkiadók portálját böngészni, de ami igazán pártatlan az az írott sajtó, ahol korosztályokra és nemekre is van bontva. Egy-egy oldalon még olvasói véleményeket is lehet találni, s ezekből össze lehet gyúrni a nekünk tetszőt, illetve felhívja a figyelmünket. Különösen ajánlott nyaralás, hosszabb utazás kapcsán ezeket nézegetni, s így nem nyúlunk mellé.

Családi ünnepekre mindenképp javasolt, ráadásul ismerjük a megajándékozott ízlését is, így nem okoz csalódást a szeretteinknek. Karácsonykor a választék még bőségesebb, akkor még inkább érdemes lapozgatni, olvasgatni, böngészgetni. Több internetes oldalon található virtuális könyvespolc, ahova az év közben kiválasztott vagy csak tetsző könyveket lehet tárolni, s a pénztárcánkhoz mérten akár részletekben is megvásárolni.

A könyvnek, legfőképp az új könyvnek sajátos, máshoz nem fogható illata van. Először a szemlélődő csak nézegeti, majd bele is olvas. Ma már egyre több könyvesboltban lehet kényelmesen hátradőlve olvasgatni minden különösebb vásárlási kényszer nélkül, hiszen a nézelődőből, szemlélődőből lesz később a potenciális vásárló, s ha az eladó a háttérből ügyesen “irányít”, akkor biztos a siker. Otthon egy fáradt nap után, vagy csupán kikapcsolódásként remek időtöltés a jól választott könyv. A gyermekeket is bele lehet vonni a könyv kiválasztásába, így könnyebben ráéreznek az olvasás örömére, a könyvek szeretetére, így felnőttként biztos másképp lát bizonyos dolgokat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük