Kezdőlap » Szilveszter » Mit csinálhatunk Budapesten Szilveszter este?

Mit csinálhatunk Budapesten Szilveszter este?

Budapest Magyarország fővárosa, így egyértelmű, hogy rengeteg program, rendezvény és fergeteges buli várja a szilveszterezni vágyókat. Nekik már csak el kell dönteniük, hogy melyik program lehetőséget válasszák.

Budapesten ezen az estén több jótékonysági koncertet adnak és rendezvényt szerveznek. Budapest egésze egy utca fesztivállá válik ezen az estén, mely nagyon hangulatos és egy új élménnyel gazdagodhatunk.

A városban számos étterem található, amelyek szilveszteri menüvel és műsorral várják a kedves vendégeket.

Budapest fő attrakciója ezen az estén az éjféli tűzijáték. Sokan vidékről is elutaznak a fővárosba csak, hogy élőben láthassák a hatalmast, pénzt nem kímélő, hosszú tűzijátékot. Ha igazán gyönyörű színes kavalkádos, hosszú és hangulatos tűzijátékra vágysz, akkor ezt nem hagyhatod ki, egyszer mindenképpen meg kell nézned.

De ha nem bírod a téli nagy hideget egész este az utcákon, hogy kibírd a tűzijáték eljövetelét, akkor is gazdag élményekkel gyarapodsz az év utolsó napján, ha csak az utca fesztiválon veszel részt. A sok ember, a zene, olyan hangulatot teremt, amilyet még nem láttál.

De ha nem tehetjük meg, hogy megnézzük a budapesti éjféli tűzijátékot élőben, akkor mindezt megtehetjük a tévében, ha szeretnénk, hiszen minden évben élőben közvetítik, különböző kameraállásokból. Igen nem olyan, mint élőben, de mégis a szilveszter egyik tartozéka, így ne hagyjuk ki. Tűzijátékkal az igazi a szilveszter.

Mindenkinek kellemes szilveszterezést kívánunk és Boldog Új Évet!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük