Kezdőlap » Karácsony » Mit adunk a legtöbben karácsonykor?

Mit adunk a legtöbben karácsonykor?

A karácsonyi ajándékoknak kulcsfontosságú szerepük van az ünnepekkor, azonban nincs mindig egyszerű dolgunk akkor, hogyha a tökéletes ajándékot szeretnénk megtalálni a szeretteinknek. A következő cikkben azt nézzük meg, hogy a tavalyi évben mit ajándékoztak a legtöbben karácsonyra.
Egy felmérés szerint a legtöbb ember könyvet ajándékozott a szeretet ünnepén. Ez tulajdonképp univerzális ajándék, hiszen minden korosztálynak megtaláljuk a megfelelőt, így kicsi a mellényúlás esélye. A második legnépszerűbb ajándék a tavalyi évben a ruhaneműk, és kiegészítők voltak, mint például sapka, sál, kesztyű. A harmadik leggyakrabban vásárolt ajándék tavaly a játék volt, ez természetesen nem meglepő, hiszen a gyermekek számára rendkívül fontos ünnep a karácsony. A negyedik legtöbbet vásárolt ajándék típus az étel, és ital volt. Minden bizonnyal ezzel is nehéz mellényúlni, ha tudjuk hogy a célszemélynek milyen ízlése van. A legnépszerűbb ital egyöntetűen a bor volt.
Szintén népszerű ajándék újabban az utalvány is, hiszen nemcsak egy jegyet adunk ilyenkor, hanem élményt is egyben. Ezt követték népszerűségi sorrendben az elektronikai dolgok, mint a mobiltelefon, a laptop, a tablet, és az LCD TV. A hetedik legtöbbet vásárolt, és ajándékozott meglepetés volt a tavalyi évben a különböző kozmetikumokból és parfümökből összeállított ajándékcsomag. Még viszonylag sokan ajándékoznak CD-ket és DVD-ket is szeretteiknek karácsonykor, valamint helyet kaptak még a listán a magazin-előfizetések is. Az utolsó helyen az ékszerek álltak a tavalyi évben, azonban ez csak a tízedig legnépszerűbb ajándék volt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük