Kezdőlap » Baba-mama » Mit adjunk karácsonyra a kismamának?

Mit adjunk karácsonyra a kismamának?

Ha kismamának vásárolunk először nem jut sok ajándék ötlet az eszünkbe, pedig ha belegondolunk nagyon is sok lehetőség közül válogathatunk. Melyek is ezek?

Minden kismamának szüksége van kismama ruhákra, így ha tudjuk a méretét, vehetünk neki kismama felsőt, kismama nadrágot, kismama ruhát, hasvédőt, kismama pizsamát. Csak arra figyeljünk oda, hogy kényelmes legyen, valamint a kismama ízlését tükrözze ne a miénket, valamint ha méret gond van, akkor cseréljék ki.

A kismamák a terhesség bármelyik időszakában nagyon örülnek a kisbaba ruháknak, játékoknak és stb.-nek, hiszen ezzel még életszerűbbé válik a helyzet, hisz már vannak a picinek saját dolgai, amiket megfoghatunk, megnézhetünk, gyönyörködhetünk benne. Tuti ötlet ezeket betenni a fa alá. Érdemes a kisbaba ruhákból a szülőkre utaló feliratúakat ajándékozni, mint például “A világ legjobb apukája” vagy “A világ legjobb anyukája” vagy “Te cseréled ki a legügyesebben a pellusom”. Mind mind remek ajándék.

De ha nagyobb értékű dolgot szeretnénk adni, akkor vehetünk mászókát, játszószőnyeget, mellszívót, cumisüveg melegítőt, cumi sterilizálót. Minden olyan dolgot amire szüksége lesz a babának, de nem berendezési tárgy, az a szülők feladata, hogy eldöntse milyen berendezést tesz be a baba szobájába, milyen színt akar alkalmazni, ez mind mind a szülők joga. Babakocsit sem ajánlott adni, mivel a kismamák többsége szereti kiválasztani gyermeke számára az ő szerinte legkényelmesebb, legpraktikusabb, legjobban elférő, összezárható, elcsomagolható kocsit.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért olyan jó az anyatej a babának?

A szoptatás nagyon fontos a csecsemő számára. Kívülről olyan könnyűnek látszik. Ám nem is olyan …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük