Kezdőlap » Film » Miről szól a vasember 3?

Miről szól a vasember 3?

New York, és a bosszúállók után vagyunk. Tony éli megszokott életét. Páncélokat épít, és éli a milliárdos semmitevők unalmas, ám részéről mégis izgalmas életét. Egy dolog azonban változott. Tony nem tud aludni, mert a New York-i csata annyira megviselte, hogy poszt traumatikus stresszben szenved. Alig alszik, és amikor valaki űrlényeket, vagy New-Yorkot emlegeti azonnal pánikba esik. Közben Pepper végzi a dolgát, irányítja a Stark Industries-t.

Happy-t kinevezik biztonsági főnöknek, és talán túl komolyan is veszi a munkáját. A filmben Pepper egy régi munkatársával találkozunk, Aldrich Killiannal (akivel már korábban Tony és Happy is találkozott Bernben 1999-ben, ahol korábban Ho Yinsennel is találkozott, aki a Vasember 1-ben mentette meg az életét a terroristák barlangjában) Kiderül, hogy Aldrich cégének sikerült valami nagyon különlegeset kifejleszteni, továbbfejleszteni. Az úgynevezett Extremis-t amely felülírja az emberi agy regenerációs központját.

Azonban a szer nem stabil, és ha valaki túl adagolja magát, akkor óriási robbanást okoz. Ezt használja ki Aldrich, aki gyártott magának egy saját terroristát, A Mandarint, akit a valóságban egy lecsúszott színházi színész. Erre a fenyegetésre az amerikai elnök úgy reagál, hogy az Vasember 2-ben megszerzett páncélt átnevezi, és átfesti, de a pilótája továbbra is Stark jó barátja James Rhodes marad. Rhodes-t később elrabolják, és a páncélt felhasználják, hogy elrabolják az amerikai elnököt, akit élő adásban akarnak megölni. Ám Tony, aki egy kisfiú hatására meggyógyult, felveszi a harcot a gonosszal, és harcba hívja az összes páncélját. Több mint negyven páncél érkezik a segítségére, amiket a szokásoknak megfelelően, JARVIS irányít.

A harc végén azonban Stark az összeset felrobbantja, majd meggyógyítja Peppert, és saját magát is, így vége a vasember korszaknak. Vagy mégsem?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dirty Dancing

Dirty Dancing, avagy Piszkos tánc, egy film amit mindenkinek látni kell. Egy film ami generációkon …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük