Kezdőlap » Film » Miről szól a Vasember 2?

Miről szól a Vasember 2?

Tony Stark az első rész után tovább fejleszti ultramodern páncélját. A film elején Azt láthatjuk, hogy valaki elkezdi megépíteni az ARC reaktort. Tony Stark közben New York-ban lép fel a Stark expón. Ez az expó volt édesapja álma. Itt szerette volna bemutatni a jövő városát. Itt lehet észre venni először, hogy Tony mérgezési szintje egyre nő, ám ilyenkor még nem kehet megtudni, hogy miért. Az Expó után Washingtonba kell mennie, mert beidézték a bíróságra. Megkérik, hogy adja át a páncélját az amerikai hadseregnek, mivel komoly fenyegetést, és egyben nagy potenciált látnak benne.

A meghallgatáson tűnik fel először Justin Hammer, aki a Pentagon első számú beszállítója lett, miután Stark leállította a fegyvergyártás. Itt kiderül, hogy ők is kísérleteznek a páncél megalkotásával, ám nem sok sikerrel jártak eddig. Tony ezután hazautazik, és meglepő módon Pepperre íratja a céget. Később Monacoba utaznak, hogy részt vegyenek egy történelmi futamon. Stark itt saját autóját vezeti, amikor feltűnik a film elején látott személy, aki valamiféle fegyvert épített, amit ugyanolyan ARC reaktor működtet, mint Tony páncélját. Nagy nehezen elbánik vele, ám ezután kétségbe vonják az állítását, miszerint 5-10 évig még senki sem lesz képes ilyet építeni.

A Születésnapi buliján összeverekszik barátjával Rhody-val, aki egy korábbi páncélban küzd Tony-val. A páncélt elviszi az amerikai hadseregnek. Közben kiderül, hogy Tony-t saját reaktora mérgezi, ezért él önpusztító életmódot. Justin Hammer kapja meg a páncélt, aki fejleszt rajta, majd saját robotokat mutat be az expón, amit az a Vanko épít, akivel Monacoban megküzdött. Ezek után kezdődik a nagy harc Tony, és a robotok között.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen film a Ponyvaregény?

A Ponyvaregény egy 1994-ben készült krimi-akció-vígjáték, melyet Quantin Tarantino rendezett, forgatókönyvét pedig Roger Avary-vel közösen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük