Kezdőlap » Film » Miről szól a Hulk?

Miről szól a Hulk?

A 2008-ban bemutatott Hulk a már ismert történetet mutatja be. Bruce Banner megpróbálja elkészíteni azt a szérumot, amivel anno a második világháború idején hozták létre Amerika kapitányt. Bruce úgy gondolja, hogy a gamma sugárzás lehet a kulcs, ám valami rosszul sül el, és akkora sugárzást kap, amit ember nem képes kibírni.

Ő azonban mégis kibírta ám van egy csúnya mellékhatása. Ha bizonyos szint felé megy a pulzusa, akkor átváltozik egy zöld szörnyeteggé, Hulk-ká. A filmben Brazíliában él, és egy gyárban dolgozik, ám valamilyen oknál fogva nagyon felidegesítik, és átváltozik. Éppen akkor akarja elfogni őt az amerikai hadsereg, mivel tudomást szerez arról, hogy hol is tartózkodik. Elviszik Amerikába, ám ő nem hagyja, hogy kísérletezzenek vele.

Megpróbálja magából kiszívatni azokat a sejteket, amelyekről úgy gondolja, hogy az átváltozásért felelősek. A hadsereg azonban egy ehhez hasonló kísérletet hajt végre egy másik kemény katonán, akibe folyamatosan engedik bele azt a szert amitől erősebbé, és keményebbé válik. Ebbe azonban nem sokára beleőrül, elveszti az eszét, és ugyanott ahol Banner-ből kiszedték a sejteket, megparancsolja a kutatónak, hogy változtassa át.

Ez még rosszabbul sül el, mint Banner esetében, hiszen sokkal nagyobb szörnnyé sokkal veszélyesebb szörnnyé változik. Hulk azonban megküzd vele, és hosszan tartó harc árán megmenti a város, és szerelme életét. Ők azonban nem lehetnek együtt ezért Banner ismét eltűnik, és hosszan tartó eseménydús napok után, ismét átváltozik. A film végén feltűnik egy rövid jelenet erejéig Tony stark.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük