Kezdőlap » Film » Miről szól a Gyakornokok?

Miről szól a Gyakornokok?

A Gyakornokok című vígjáték két sales menedzserről szól, akik a legjobb értékesítési menedzserek. Mindent képesek eladni, ráveszik az embereket logikus érvekkel, hogy az ő terméküket vegyék meg. A film elején órákkal üzletelnek, ám a probléma annyi, hogy a munkahelyük bezárt, mert nem tud lépést tartani a számítógépekkel és az internetes lehetőségekkel.

Mindketten próbálnak munkát szerezni, személyes problémáikat is meg kell közben oldaniuk. Egy napon az egyikük meglátogatja a másikat a munkahelyén, mit kifejezetten gyűlöl, mert a sógoráé a cég, és utálja, és a melót is. Ezután elhatározzák, hogy jelentkeznek a Google-höz gyakornoknak. Igazából semmiféle informatikai, és programozói tudásuk nincs, és ez meg is mutatkozik ráadásul már öregek is ahhoz, hogy gyakornokok legyenek, ám mégis felveszik őket, adnak nekik egy esélyt.

A film elején ahogy az lenni szokott az ilyen alkotások során, még ők a legbugyutábbak, és senki sem akar velük dolgozni. Ám ahogy telik az idő, megbarátkoznak a csoport többi tagjával, és egyre többet tanulnak. Elmennek bulizni is, és egy ilyen buli után jönnek rá arra, hogyan nyerjék meg az adott részét a versenynek. Természetesen van egy okoskodó személy is, aki egoista, öntelt, és azt hiszi, hogy csak azért mert ő az aki, fel is fogják venni.

Folyamatosan próbál kiszúrni a másik csapattal. Egy összeveszés, és hiba után majdnem szét esik a csapat, ám a legfontosabb feladatnál, az értékesítésnél nagyon jól jön a két öreg tapasztalata, ami után sajátos módon visszaérkezve a Google-hez bejelentik, hogy ők nyerték meg a versenyt. A film tökéletesen mutatja be a Google világát, s mi alapján vesznek fel dolgozókat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük