Kezdőlap » Film » Miről szól az Amerika kapitány?

Miről szól az Amerika kapitány?

Az amerikai hadsereg mindig is híres volt arról, hogy folyamatosan fejlesztenek, és nem riadnak vissza a nagyon különleges dolgoktól sem. Így van ez az Amerika Kapitány című filmben, amiben egy mondjuk úgy átlagon aluli katonát választanak ki arra, hogy igazi szuper katonát csináljanak belőle.

Egy rövidebb kiképzés után választják ki. A teszt sikeresen zárul ám egy német kém megöli azt a tudóst, aki kifejlesztette a kísérlethez elengedhetetlen szérumot. Kiderül, hogy a németek különleges projekteket dolgoznak. Létrehoztak egy nagyon titkos csoportot, amit Hydra-nak neveznek, és a vezetője egy tábornok, akit csak vörös koponyának hívnak. Ő az aki megtalálja Odin titkos fegyverét a tesseractot, aminek az energiájával rengeteg szuper-modern fegyvert hoz létre. Az Amerikaiak nem tudnak mit kezdeni, ám amikor Amerika Kapitány megtudja, hogy egy barátját is fogva ejtették, elindul, hogy kiszabadítsa. Sikerrel jár, és több amerikai katonát is sikerül kiszabadítania a német táborból. Rájönnek, hogy minden egyes Hydra gyárat el kell pusztítani, hogy megszűnjön az Amerikát fenyegető veszély.

Ezt sikerrel meg is teszik, és ahogy lenni szokott, az utolsó gyárban, támaszponton zajlik le a végső csata. A Hydra vezére elindítja a New York bombázót, amely nevéből ítélve egyértelmű, hogy mire lett kifejlesztve( a németek egyébként ilyen nevű bombázót tényleg terveztek, ám a háborús veszteségek, és az ipari teljesítmény gyengülése miatt, sosem kerül gyártásra ez a repülőgéptípus) A levegőben küzdenek nagyon sokáig, egészen addig amíg le nem győzi a vörös koponyát. Ezután azonban rádöbben, hogy nem lesz képes a bombázót letenni, így kiveszi az energiaforrást, és a jégmezőbe vezeti. Itt fog aludni több mint 50 évig, ameddig rá nem találnak kutatók, és a SHIELD egyik támaszpontjára nem szállítják.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dirty Dancing

Dirty Dancing, avagy Piszkos tánc, egy film amit mindenkinek látni kell. Egy film ami generációkon …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük