Kezdőlap » Karácsony » Miről szól a Karácsonyi vakáció?

Miről szól a Karácsonyi vakáció?

A Karácsonyi vakáció című film a Griswold család kalandjait mutatja be, akiket már ismerhetünk az Európai vakáció, és az Amerikai vakáció című filmekből.
Habár az egész család készen áll arra, hogy egy meghitt, problémamentes ünnepi időszakot eltöltsön együtt, valami mindig közbe jön, ahogyan az szokott. A család tehát készülődik ugyanúgy, ahogy mindenki más, karácsonyi süteményeket sütnek, ajándékokat vásárolnak, és készülnek az ünnepekre, intézkednek. Sikerül mindenkinek kiválasztania a legjobb ajándékot, amit a szeretteinek fog majd ajándékozni, és az is jó úton halad, hogy ezt titokban is tartsák egymás előtt. Azonban ahogy ez lenni szokott, most is közbejön valami, és nem úgy alakul ahogy kellene. Tulajdonképpen ahogy közeleg a karácsony, úgy közeleg vele együtt a katasztrófa is. Az ünnepek eljövetelével persze megjelennek a rokonok is, köztük a bosszantó testvérekkel, és a gyerekekkel, akik mindent szívesen tesznek tönkre. A család élete teljesen felfordul, hiszen az ajándékozási tervek is befuccsolnak, a karácsonyfa is kigyullad, és persze minden elromlik, ami csak el tud.
Azonban a film végére a családtagok rátalálnak a karácsony szellemére, akik összevesztek, azok kibékülnek, így végül minden helyre áll, és mindenki boldogan ünnepli a karácsonyt. Az 1989-es filmet mindenkinek érdemes megnéznie, aki kedveli a családi, vicces hangulatú ünnepi filmeket, melyből tényleg árad a karácsonyi hangulat, és mely akár még a saját gyerekkorunkat is felidézheti.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük