Kezdőlap » Szoftver » Mire való az HMap tracker?

Mire való az HMap tracker?

Akinek honlapja van, az bizonyára nagyon kíváncsi, hogy az emberek, a látogatók hogyan használják az ő szeretett honlapját. Meglepődnének a honlaptulajdonosok, hogy ha látnák, hogy az látogatók a honlap melyik részén mozgatják az egeret, és hová kattintanak a legtöbbször.

Ez nem csak érdekes, hanem nagyon hasznos is, mégpedig a következők miatt. Egy honlapot létrehozni nem igazán bonyolult a mai technikákat, és technológiákat felhasználva. Ám egy olyan honlapot létrehozni, amely bevételt is hoz, és amelyen pontosan úgy vannak elrendezve a dolgok, hogy a látogatók is szeressék, és profitszerzés szempontjából is tökéletes legyen, már nem olyan egyszerű, hiszen rengeteg visszajelzésre van szükség a látogatóktól.

Mivel nem kérhetünk tőlük olyat, hogy mutassák meg, vagy mondják meg, hogy mire kattintanak a legtöbbször, vagy hol mozgatják az egeret, ezért ajánlatos készíteni egy hőtérképet. Ez megmutatja, hogy az egérmutató hol mozog a legtöbbet, és hol kattintanak a legtöbbet.

Ezt egy különleges programmal lehet elkészíteni, ami általában fizetős vagy csak egy ideig lehet használni, de wordpress-hez van egy nagyon jó megoldás, az HMap tracker. Habár ennek is van fizetős változata, az ingyenes mégis képes megmutatni mindent, amire egy kisebb honlap tulajdonosnak szüksége van.

Ez a magyar honlapok tekintetében nagy előny lehet, hiszen a legtöbben nem is nagyon tudják, hogy mi az a hőtérkép, vagy legalábbis nem ismerik az internetes változatát. Ezért ha elkezdjük használni, akkor nagy előnyre tudunk szert tenni a konkurenciával szemben, mert mi pontosan fogjuk tudni, hogy mit hova rendezzünk el a honlapon, hogy a lehető legtöbb bevételt és konverziót hozza.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük