Kezdőlap » Szoftver » Mire jó a buddypress?

Mire jó a buddypress?

A buddypress Magyarországon nem nagyon ismert, inkább nagy testvére a wordpress. Habár előbbi nem is nagyon működik az utóbbi nélkül, tehát elengedhetetlen a wordpress ismerete.

A Buddypress egy olyan bővítmény wordpress oldalakhoz, amely képes átalakítani a komplett rendszert egy közösségi oldallá. Mindent meg lehet csinálni, ami mondjuk egy kezdő közösségi oldal tud, és a legszebb benne, hogy teljesen ingyen, már ha nem számoljuk, hogy fizettünk a tárhelyért, és a domain címért. Igazából a telepítése rendkívül egyszerű, hiszen ugyan úgy kell beépíteni, mit az összes többi bővítményt. Annyi különbséggel, hogy átalakítja az oldalt, és elérhetővé tesz minden olyan funkciót, amire egy kis közösségi oldal képes.

Ezzel a bővítménnyel a szobánkból hozhatjuk létre a saját közösségi médiánkat, és ha jól dolgozunk, akkor akár ebből igazán komoly rendszer, és oldal nőhet ki, hiszen ki mondta, hogy csak Amerikában lehet komoly közösségi médiát építeni? Így bárkinek a szobájában létrejöhet akár a jövő közösségi oldala. Egyedül igen nehéz csinálni, de ha valaki a jó célcsoportot fogta meg, és az oldalt is bővítette olyan funkciókkal, amelyek ott tartják az embereket, akkor minden esély meg van rá, hogy komoly, nagy látogatottságú, és nagy értékkel rendelkező oldal váljon belőle.

A buddypress-re is van rengeteg bővítmény külön. Csoportokat hozhatunk létre, chat-et építhetünk be, fórumokat lehet létrehozni, sőt akár komplett álláskeresési, vagy saját szabadúszó portált hozhatunk létre, ami igazából Magyarországon nem nagyon van.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük