Kezdőlap » Ház karbantartás » Mire jó a citrom ?

Mire jó a citrom ?

Több cikk foglalkozott már a vegyszermentes tisztítószerekkel , például az ecettel vagy akár a szódabikarbónával . Én sem szeretnék másról szólni , mint a vegyszermentes szerekről , de egyet mindenképp érdemesnek látok kiemelni , ami nem más mint a CITROM .

Rengeteg hasznos és hasznosítható tulajdonsággal rendelkezik . Az egyik legerősebb házi tisztítószernek mondják egyesek . Gondolom az illatosító hatásáról, már többen tudnak , hiszen mennyi de mennyi termék van amit a citrom illatával ” tuningolnak fel ” ezért ebbe nem is mennék bele . Viszont azt mindenféleképpen hangsúlyoznom kell, amit lehet nem sokan tudnak , hogy ennek a sárga kis ” csodának ” fertőtlenítő illetve tisztító hatása is van . A citrom az egyik legmegfelelőbb választás ha a mikrohullámsütőt szeretnénk kipucolni .

Ha fehéríteni kell valamit , akkor ne gondolkozz mivel akarod tenni , hanem tedd citrommal pontosabban a citrom levével . Mosogatószer helyetesítésénél is bevált ,cseppmentessé varázsolja a poharakat , így ha vendégsében itallal kínáljuk a vendéget , fülig érő mosollyal adhatjuk a hüsítőt .

Ha ez még mindig nem elegendő érv , van még jó tulajdonsága , ami nem más mint a vízkőoldás. fürdőszobában vagy akár a konyhában is kamatoztathatod ezt a sajátosságát . Végül de nem utolsó sorban a penészfoltok ellen is alkalmazhatod a maró hatását . használata után minden csillogni és villogni fog.

Száz szónak is egy a vége , nincs még egy ilyen sokoldalú , praktikus és használható tulajdonságokkal bíró déli gyümölcs ..

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ház körüli munkálatok

Az otthonunkat használ leginkább, mert ott tartózkodunk a legtöbbet. Ezért állandó szépítésre, karbantartásra, átalakításra szorul …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük