Kezdőlap » Betegségek » Minden betegség lelki eredetű!

Minden betegség lelki eredetű!

Sajnos ebben a rohanó világban, szinte nincs olyan család ahol ne lenne beteg ember. Vagy tartósan beteg, vagy esetleg, akut, hirtelen fellépő betegségek vannak.
Minden betegség lelki eredetű. Ezt ne feledjük el. Ha elmegyünk orvoshoz, számos gyógyszert ír ki a bajunkra, amik sajnos nem gyógyítanak meg, sőt, még rosszabb lesz, hisz mindegyiknek van mellékhatása.
Mivel stresszel teli, rohanó világban élünk, meg kell felelni mindenhol, otthon, munkahelyen, ezzel lelki világunk kissé felborul, és jönnek az ebéli betegségek. Mint pl: a ki nem mondott dolgok miatt, gyomor, epe bántalmak lesznek.
A visszafojtott harag miatt rekedtek leszünk, köhögésesek.

Mindenki ismeri, összeszorul a torkom, összeugrik a gyomrom, gombóc van a torkomban stb. Ezek mind lelki problémák miatt érződik. Ilyenkor, fel kell tárni, mi az a lelki dolog ami ebbe juttatott és helyre kell hozni azt, és a betegség is elmúlik.

Pl: a ki nem mondott dolgoknál, mondjuk ki, meg látjuk, megkönnyebbülünk, és a gyógyulás is meglesz. Ne tartsuk magunkban, még ha ez sokszor negatív visszhangot is hoz. Legyünk annyira önzők a saját egészségünk érdekében, hogy ezeket mondjuk ki. Ne tartsunk haragot és gyűlöletet mert sajnos ez is minket betegít meg.
A gondolatoknak is hatalmas ereje van! Ha megbetegíteni megtudott minket, akkor ez fordítva is működik, tehát, a gondolat erejével meg is gyógyíthatjuk magunkat! Csak pozitív gondolataink legyenek, a többit töröljük, tudom, most sokan mondják, ugyan már ezt nem lehet, de igen, felül kell ezt írnunk saját magunknak!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mikor beszélünk ödémáról

Latin nevén : hydrops, vizenyő avagy kóros folyadékfelhalmozódás a szövetekben, amely miatt gyakran nem fájdalmas …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük