Kezdőlap » Szoftver » Milyen videójáték a Verdák 2?

Milyen videójáték a Verdák 2?

A videojáték-világ egyik legmostohább sorsú műfaja a filmátiratok szekciója: a kisebb cégek, kapva az éppen aktuális mozi sikerén, általában összehegesztenek valamit, amiből úgy is elmegy pár ezer darab, már csak a borító felirata okán is.
A Verdák második epizódjához készült szoftver szerencsére a kivételek közé tartozik. A film cselekményéhez lazán kapcsolódó programot leginkább a Mario Karthoz lehetne hasonlítani: Villám McQueen és barátai egy nemzetközi kémhálózat kiképzőprogramjában vesznek részt, ahol kedvükre versenyezhetnek és gyilkolászhatják egymást-, persze csak átvitt értelemben. Különleges csúcstechnológiák egész hadát vethetik latba akcióik során.
A játékmenet is meglepően szórakoztató, aminek élményfaktorát tovább emeli az akár négy fő számára is elérhető, osztott képernyős, több játékos mód is. Ha kedvenc kis autónk már foglalt lenne, bőven akad még választható kis verda, mind egyedi külsővel és jellemzőkkel, de ha mégsem sikerülne megszerezni, elkezdődhet a versengés érte, majd vele.
Élvezhetőség stimmel, irányítás tökéletes, de mi a helyzet az audiovizualitással? Tulajdonképpen már meg sem lepődünk azon, hogy a Disney itt sem tudott hibázni: a Verdák 2 jól néz ki, s még ha kicsit pixeles is egy-egy helyszín, a mozi hangulatát és stílusát tökéletesen visszaadja. A szinkronra sem panaszkodhatunk, mindenki az eredeti (angol) hangján szólal meg. És hogy kinek ajánlott? Leginkább azoknak a gyerekeknek, vagy fiatalos lelkületű felnőtteknek, akik vigyorogva távoztak a mozikból.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen játékokkal játsszunk?

Ha unatkozunk, akkor számítógépes játékokkal játszhatunk. Népszerű játékok a Pes (Pro Evolution Soccer), vagy a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük