Kezdőlap » Divat és szépség » Milyen tisztálkodószerrel mosakodjunk?

Milyen tisztálkodószerrel mosakodjunk?

Az alapvető higiénia feltétele a mindennapos tisztálkodás.
Azt, hogy ezt milyen tisztálkodószerrel végezzük, mindenkinek az egyéni ízlése, lehetősége szabja meg.
Számtalan termék található a polcokon, de alapból kategorizálhatjuk a tisztálkodószereket.
A szappan évtizedekkel ezelőtt minden háztartásban megtalálható volt. Ki ne emlékezne a régi, retro csomagolásokra. Nagyanyáink fürdőszoba polcán még ma is fellelhetünk egy egy darabot. Manapság már jóval kényeztetőbb összetevőkből áll, sokan ma is szívesen használják. Idősebbek biztosan, mert nehezen barátkoznak meg a folyékony állagú szerekkel.

Egyre népszerűbbek a natural termékek, amelyek természetes összetevőkből állnak, igaz áruk magasabb, mint a többi szappané, de a minőségük kiváló és a bőrnek igazi kincs.
A tusfürdő is sokak kedvence. Igényünk szerint megtalálható gyümölcsös, mézes, tejes, tápláló és bőrregeneráló változata is. Érzékeny bőrre, száraz bőrre kiváló termékek kaphatóak, létezik illatmentes változat. Korosztályokra bonthatóak a termékek, a gyártók odafigyelnek az igényekre. Ebből is lehetőség szerint válasszuk azokat, amelyek természetes hatóanyagúak.
Ha valakinek a bőre nem bírja ezeket a tisztálkodószereket, mosakodhat géllel vagy kenőccsel amit a gyógyszertárban szerezhet be. Ezek a termékek illatmentesek, zsírzó hatással bírnak, ezért ne szárítják az érzékeny bőrt.
A habfürdők a kényelmünket szolgálják, egy kád, illatos meleg vízben elnyújtózni egy fárasztó nap után maga a csoda. Tehetünk a fürdővízbe fürdősót is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Alap sminkkészlet, VEDD :)

Amikor egy kislány elkezd hölggyé válni, elkezd élénken érdeklődni a téma iránt, ez természetes, hisz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük