Kezdőlap » Elektronika » Milyen telefon az LG G2?

Milyen telefon az LG G2?

Manapság sehová nem megyünk mobilunk nélkül. Szinte úgy tekintünk erre a tárgyra, mintha családtag lenne. Ezért is fontos dolognak tartjuk kiválasztani a sajátunkat. Így most az LG G2-t mutatom be.

Kívülről a telefon esztétikailag ötvözi talán az eddig csúcsmodellek legjobb vonásait. A hatalmas, pontosan 5,2″ IPS+ kijelzőre igazán nem lehet panasz. Az anyaghasználat igazán optimális. Nagyon könnyű a készülék, a maga súlycsoportjában. A készülék oldalán nincs gomb, egyedül a SIM kártya nyílás fedele amit a dobozban található kis eszközzel nyithatunk ki (mindenre gondoltak). Minden gomb (bekapcsoló gomb és a hangerőgombok) a telefon hátulján található meg.

Multimédia szempontból sem lehet rá rosszat mondani. A csomagolás tartalmazza a QuadBeat fülhallgatót, ami igazán jól teljesít. Maga a készülék hangereje és hangtartománya átlagosnak mondható. A beépített zenelejátszóban alapból állíthatjuk az equalizer-t. A Kamerája megdöbbentő. 13 megapixeles képek készítésére képes ez mellett rengeteg plusz funkciót kínál, mint például a HD videófelvétel.

A telefont 4.2 Android üzemel és ezt egy 4 magos Snapdragon 800-as hajtja. 2GB LPDDR3-as RAM gondoskodik az alkalmazások gördülékeny tárolásáról. (Az LPDDR3 annyiban különbözik társaitól, kevesebb az energia igénye: LP = Low Power).

Ami igazán meglepő, hogy a telefon egy töltéssel, és átlagos használattal (internet, facebook, zenehallgatás, fényképezés, e-mailezés… stb.), a telefon még mindig nem kiabál, hogy szüksége lenne az utántöltésre. Erről egy 3000mAh-s SIO+ Akkumulátor gondoskodik.

Összegezve az LG nagyon odatette magát. Igaz, hogy nem kis kezű embereknek szánták, de ár – érték arányban messze a legjobb a piacon, és a teljesítményben sem utolsó .

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Itt az új 4K felbontású televízió

A Sony nemrég egy igazi csemegével állt elő. Az X85 TV egy igazi élményt nyújt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük