Kezdőlap » Ünnepek » Milyen születésnapot tartsunk a gyerekeknek?

Milyen születésnapot tartsunk a gyerekeknek?

A születésnap nagy eseménynek számít a gyerekeknek, tudják ,hogy ilyenkor összegyűlik a család, barátok és együtt ünnepelik a megszületésének napját. Amikor még kicsi a gyermek egy vagy két éves elég, ha a szűk családi körben ünnepeljük a születésnapot, ám később amikor bekerül az óvodába, amikor már vannak kis barátai, akik fontosak a számára érdemes a család mellé őket is meghívni és egy ebéddel összekötött születésnapi party-t tartani a gyermeknek.

Akinek nyáron született gyermeke talán kicsit könnyebb bulit szerveznie neki, hisz a gyermekek imádják a fürdést a medencébe, ezt össze lehet kötni egy kisebb habpartyval is. Remek kis habgépeket lehet venni, melyeket kifejezetten gyermekek számára fejlesztettek ki, sőt buborék fújó berendezések is kaphatók. Lehetőség van ugrálóvár bérlésére is, melyet akár egy napra is ki tudunk bérelni. A téli születésűek esetleg összeköthetik az ünneplést egy hógolyó csatával, ha van hó, vagy egy szánkózással. A lényeg, hogy szórakoztató programokat találjunk ki a gyermekek számára, melyre szívesen visszaemlékeznek később is. Jó szórakozást nyújt az is ha megtöltjük a lufikat cukorkával és felkötjük, hogy ki kelljen nekik bökni és úgy megkapják a cukorkát, vagy a táncverseny, esetleg székfoglaló, a lényeg, hogy mindenki kapjon valami kis apróságot, így nem csak a győztesek fognak örülni.

A tortáról sem feledkezzünk meg a gyerekek imádják a tűzijátékos, vagy zenélő díszítésű tortákat. Érdemes ilyeneket beszerezni, melyet díszítsünk gyertyával is, hisz ez a legjobb része, amikor elfújhatja a gyertyát.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ünnep: Május 1

Sokan talán nem is tudják, miért is munkaszüneti nap, és miért is ünnepeljük május 1-ét. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük