Kezdőlap » Szilveszter » Milyen szilveszteri kellékek vannak?

Milyen szilveszteri kellékek vannak?

Hamarosan itt a szilveszter, amikor mindenki ünnepel, önfeledten bulizik, és jól érzi magát a barátai vagy családja körében. Ilyenkor is vannak fontos kellékek, amik nem hiányozhatnak szilveszter estéjén.

Dekorációk segítségével fokozhatjuk a parti hangulatot a vendégek pedig garantáltan nem mennek el gratuláció nélkül! Készülhetünk csillagszórókkal is, és álarcot is ölthetünk, ez pedig a fantáziánkra van bízva. Lakásunk dekorációja lehet a lampion, ennek is több fajtája van, de az a lényeg, hogy színesek és feldobják a lakásunkat, akkor a sok-sok lufiról se feledkezzünk meg. Lufikból is kapható már több féle, amelyek nagyon szépen szilveszterre vannak szabva, mint például a „Happy New Year” feliratúak. Vagy beszerezhetünk világító szívószálakat, karperecet és nyakláncot is. Kapható még világító feles pohár is, és a lufikból is kapható már LED lufi, különböző színben. Ha szeretnénk, nagyon pompázatos kis parti lakot lehet kialakítani a vendégek számára, akik élvezni és csodálni is fogják a dekorációt. Ilyenkor az a legfontosabb, hogy minél jobban, csillogjunk és pompázzunk. Nem hiányozhat még a kerepelő sem és a trombita, amivel elűzzük az óévet. Lakásunkat díszíthetjük még szerpentinekkel, ezek is nélkülözhetetlen kellékei a szilveszternek, illetve Újév beköszöntével a konfetti szórás kötelező!

Az arcunkra festett smink is legyen csillogó, de azért óvatosan a mennyiségekkel. Ruhánk is ragyoghat flitter rengeteggel, vagy csillámokkal. Ezen az éjszakán nyugodtan váljunk sztárokká és érezzük jól magunkat, ha jó hangulatban fogadjuk az újévet az jó hangulatot is hoz az elkövetkezendő hónapokra nekünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük