Kezdőlap » Szilveszter » Milyen a szilveszteri garázs party?

Milyen a szilveszteri garázs party?

A fiataloknál újra divatba jött a garázs buli, így hát nem meglepő, ha a szilveszteri bulik helyszíne is lesz. Ha nem vágysz a szórakozóhelyeken lévő nagy tömegre és idegenekre, akkor pont ez való neked. A gyerekek a szüleiktől mentes házibulit, szilveszteri bulit szeretnének szervezni, de hogy amikor a szülők otthon szilvesztereznek, hát pont így, erre való lesz a garázs.

Szükség van néhány ülőalkalmatosságra, asztalra, zenelejátszóra a garázsba, de ennyi pont elég is a jó buli megszervezéséhez. Persze a szilveszteri házibuli szervezésekor még sok dolgunk van. Dekorációk beszerzése és a garázs feldíszítése, a dekoráció fontos, hogy egy kicsit a garázs hangulatot eltüntessük. Az ételek és italok elkészítése és bekészítése a garázsba, hogy ne kelljen házigazdaként minden tíz percben valamiért bemenni a házba, hiszen így mi nem fogjuk élvezni a bulit és sok dologról lemaradhatunk. Ne feledkezzünk meg a zenelejátszóhoz szükséges, kellő mennyiségű zenéről sem, hiszen hamar vége lehet a bulinak, ha folyamatosan ugyanazok a zenék mennek.

A mosdó használatot viszont valahogy biztosítani kell a vendégeknek, anélkül, hogy a bent szilveszterező családtagokat megzavarnák folyamatosan.

Különleges hangulatúak az ilyen garázs bulik, hiszen nem hétköznapiak, különleges élményekkel gyarapodik velük az ember.

Ha mindent előkészítettünk, amit csak akartunk, akkor már csak hátra kell dőlni és várni a szilveszterezni vágyó vendégeket. Te is kipróbálod idén ezt a fajta bulit? Ha igen jó szervezést hozzá és jó bulizást kívánunk hozzá.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük