Kezdőlap » Film » Milyen sorozat az Archer?

Milyen sorozat az Archer?

Az Archer egy 2009-ben indult animációs sorozat. A történet középpontjában Sterling Archer, a magát profinak gondoló, cinikus és flegma titkos ügynök áll. Az Isys nevű vállalatnál dolgozik, melyet zsémbes édesanyja irányít. Kettejük, valamint az ő kollégáik, barátaik és ellenségeik bizarr, humoros mindennapjait követhetjük nyomon a sorozat epizódjain keresztül.
Vicces konfliktushelyzetek mutatják be nekünk, hogy a rendkívül tehetségesnek gondolt ügynökök is lehetnek botcsinálta emberek, akik sokszor csak a szerencsének köszönhetik, hogy képesek megoldani egy életbevágóan fontos ügyet.
Az Archer a felnőtt közönséget célozza meg, éppen ezért a humora nagyon merész, az alkotók nem ódzkodtak a vulgáris nyelvezettől és a szélsőséges témák feszegetésétől sem. Néhány epizód ugyan kissé vontatott és kevésbé fantáziadús, de összességében az Archer egy igazán hiánypótló, nagyon is színvonalas sorozat.
A mellékszereplők mindegyike eltérő személyiség, akik külön-külön is szórakoztatóak, együtt azonban felejthetetlen csapatot alkotnak. Elismerést érdemel, hogy a mellékszereplők közül minden epizódban másvalaki kap nagyobb szerepet, ami garantálja a változatosságot. A legnagyobb elismerés azonban a főhőst, Sterling Archert illeti. Rendkívül jól megírt figura, aki egyszerű jelleme ellenére is garantálja a szórakozást a nézők számára. Kétségtelenül ő a sorozat legkarizmatikusabb eleme.
Az Archer jelenleg a negyedik évadjánál tart, az első és a második évad pedig már magyarul is megtekinthető egy bravúrosan jól sikerült szinkron tolmácsolásában.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük