Kezdőlap » Ünnepek » Milyen saját készítésű ajándékot adjunk karácsonyra?

Milyen saját készítésű ajándékot adjunk karácsonyra?

Neked sincs sok pénzed idén a karácsonyi ajándékokra? És nem szeretnél hitelt felvenni a mai gazdaság mellett? Vagy csak szimplán valami egyedi saját készítésű ajándékot szeretnél adni? Akkor itt most néhány ötletet meríthetsz, hogy mit is adj és kinek karácsonyi ajándékba.

Női rokonoknak, ismerősöknek, barátoknak, kedvesednek készíthetsz például néhány gombból készült vintage stílusú nyakláncot. Válassz ki néhány arany, arany-fehér, arany-fekete gombot és ezeket egy láncra ragasztópisztoly segítségével rögzítsük. De kedveskedhetünk akár egy gyöngykarkötővel is, melyet nagyon egyszerű elkészíteni, csak egy szalagra, néhány gyöngyre és cérnára van szükségünk és egy kis fantáziára és már készíthetjük is a karkötőket.

Ha inkább a konyhában jeleskedsz, akkor néhány házi készítésű karácsonyi kekszet tegyél egy általad kiválasztott mutatós üvegbe, melyet designes-an zárj le, az üveg nyakába nyomtathatsz egy karácsonyi üdvözlőlapot.

Néhány fotó előhívatásával egyedi, kreatív képkombinációkat készíthetsz különböző formákban, amelyet a megajándékozott kitehet a lakásában és boldog pillanatokat idéz elő, ha rátekint az ajándékra.

A bögre szinte minden karácsonyfa alatt előfordul és ennek mindenki örülni szokott érdemes egy sima egyszínű bögrét vásárolni, amelyet saját magunk díszítünk fel, így egyedibb és személyhez szólóbb ajándék lesz.

De ha például tudunk kötni és jók is vagyunk, benne akkor mind férfi mind a női rokonoknak köthetünk valami szépet, mint például egy sálat, vagy egy sapkát, akár egy pulóvert, kis gyerekeknek esetleg egy kis puha plédet, takarót.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ünnep: Május 1

Sokan talán nem is tudják, miért is munkaszüneti nap, és miért is ünnepeljük május 1-ét. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük