Kezdőlap » Szilveszter » Milyen ruhát válasszunk a szilveszteri buliba?

Milyen ruhát válasszunk a szilveszteri buliba?

Minden egyes évben, amikor hivatalosak vagyunk egy szilveszteri buliba, vagy csak a családi szilveszterre, esetleg egy szabadtéri szilveszterezésre, már jóval az év utolsó napja előtt elkezdünk azon agyalni, mit vegyünk majd fel. Persze nem kell rögtön a boltba rohanni egy új ünnepi összeállításért, valószínűleg az otthoni ruhadarabokból is össze tudjuk szedni a szilveszteri ruhánkat, csak kicsit fel kell túrni a szekrényt.
Még mielőtt eldöntenénk hogy mit is vegyünk fel, gondoljunk csak át alaposan néhány támpontot, majd ha sikerült választ adni néhány kérdésre, csak akkor válasszunk ruhát. Első, amit tisztáznunk érdemes, hogy milyen stílusú, milyen jellegű buliba megyünk, elegáns, vagy laza? És hol lesz, beltéren vagy kültéren? Hogyan megyünk oda, kocsival, gyalog, tömegközlekedéssel? És persze milyen lesz a várható időjárás.
Ezek olyan alapvető kérdések, amiket muszáj megválaszolnunk, és amíg ezt nem tettük meg, érdemtelen bármit is eltervezni. Fontos, hogy szilveszter estéjén mindig a körülményeknek megfelelően öltözzünk fel, vagyis csak azután kezdjünk neki a ruhaválogatásnak, miután már megválaszoltuk ezeket a létfontosságú kérdéseket. Szintén lényeges, hogyha például egyszerre több buliba is hivatalosak vagyunk, és ha kültérre megyünk bulizni, akkor is rétegesen legyünk felöltözve, nehogy megfázás legyen a buli vége! Az is fontos, hogy ha valamilyen zártkörű partiba megyünk, jól utána érdeklődjünk az esetleges öltözékkel kapcsolatos elvárásoknak, hiszen ha nem tesszük meg több kellemetlenség is érhet emiatt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük